Billentyűzet rossz bios előtt?
Bioszban átállítottam Load default ide/sata-ra mert ujra akartam rakni a gépet.Tele van vírussal ,meg vhogy rákerült még1 vírusírtó és 2üti egymást.(A virus miatt inkább.)
Áramszünethez hasonló jelenet Save and Exit után, aztán ujraindul bejön a kis rendszerképernyő ahol kiválasztanám a bottolás hejét stb.De a bill nem jo.Ujrainditottam többször is 1x sikerült belépni bioszba ,de ott ismét nem működött a bill.
de nem a billentyűvel van a gond :D
kicseréltem a ramot és így sikerült ujrarakni(így müködött a bill....) Szóval csak a rammal lehetett a gond?
Előfordulhat, ha nagyon poros.
Egyébként saját tapasztalatom, hogy bekapcsolás/újraindítás során nagyobb arányban hibásodnak meg alkatrészek, mint rendeltetészszerű használat közben (a magas hőmérsékleten való működés nem rendeltetésszerű). Lehet, hogy a beindulásnál fellépő áramimpulzus jobban leterhelheti az alkatrészeket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!