Hogyan lenne érdemes a számítógépemet bővíteni?
Figyelt kérdés
Alaplap:Asus P5WD2-E Premium
CPU:Celeron D 345J
RAM:1 GB DDR2 800 Mhz
VGA:Nvidia GF 7300 GT
Táp:Chieftec CTG40080PB
A tápot nemrég vásároltam.Úgy tudom,hogy jó minőségű.Illetve van egy 8800GTX videókártyám amit még nem használok,mert szerintem gyenge a processzor.Leginkább játszani szoktam a gépemen.Annyinak örülnék ha futna rajta a Mafia2.
2013. jún. 2. 11:57
1/7 lindmayer válasza:
hú, az egy marha jó játék
a táp tényleg jó
amúgy azon kívül mindent cserélni kéne, pontosabban, nem éri meg fejlesztgetni
2/7 A kérdező kommentje:
2 magos procit érdemes bele venni?Nincs pénzem kompletten új gépet venni.A Mafia2 pedig tényleg jó.De letölteni nem merem.Megvenni meg pláne nem.Szerintem el sem indulna a jelenlegi állapotok mellet.
2013. jún. 2. 12:16
3/7 cyanogenmod válasza:
érdemes 2 magosat bele venni ha az nem dual core hanem mondjuk core 2 duo, mert azok már simán kihajtja neked a 8800-at. vegyél bele még 2gb ramot és mondjuk egy E6750 procit mert az árban nem olyan vészes és mégis csak 4mb cache. vagy ha van kicsit több pénzed akkor mondjuk e8400.
4/7 Rasta Joint válasza:
Az alaplap maximum Pentium D processzorokat támogat.Az jobb mint a mostanid, és szerintem úgy ahogy menne vele a Mafia2. pl: egy Pentium D 925 pár ezerért már beszerezhető. Illetve nem ártana bele még +2GB RAM.
5/7 A kérdező kommentje:
Veszek bele 4 giga memóriát.Vagy vegyek a mostani mellé 3 gigát?Nem lesz belőle baj ha nem egyformák?
2013. jún. 2. 12:24
6/7 levis56 válasza:
Az ideális a2x2 gb memo lenne de ha veszel még három gb-ot arra ügyelj,hogy 800 mhz-es legyen mert ha alacsonyabb órajelüt teszel a 800 mhz-es mellé akkor az is alacsonyabb frekvencián fog futni.Kérdés,hogy hány memo foglalatod van.
7/7 A kérdező kommentje:
4db foglalatom van.Szerintem meg is veszem a cuccokat mielőtt késő.
2013. jún. 2. 20:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!