Hogyan tudnám orvosolni a mikrofon gerjedését?
Nagyon Tescos Manta mikrofonos fejhallgatóm van és amikor kierősítem akkor kb 25%-os hangerőn zúg a hangfal. De ha meg nem akkor Skypon alig értenek. Talán ha lecserélném a cuccost egy jobbra akkor nem zúgna?
[link] Egy ilyet néztem ki. Nem tudom hogy jó-e
Én egy Logitech e3500 Webkamera beépített mikrofonját használom, a szoba akármelyik sarkába vagyok tisztán hallanak visszhang nélkül, mindegy milyen hangerőn van a hangszóróm. És ezen felül van még egy jó minőségű 1,3 MP -es kamerám. Annó 4 eFt -ért vettem.
Szóval az, amit te belinkeltél ugyan ennyiért teljesen hülyeség.
"barátomnak is ilyen camos cucca van és ha nem beszél bele nagyon irritálók lesznek a háttérzajok."
Ti párban jártok ilyen teszkós sz@rokat venni?!
Jogos, egy Logitech -et egy napon se lehet említeni, azokkal a nomame vackokkal.
Már a legalapabb 4000 Ft -os modelljükbe is be van építve a háttérzajszűrő technika.
Akkor valami beállítási dolog lehet. Vagy csak a Windows által hozzá rendelt drivert használja. Nekem eddig tökéletes, már vagy 3 éve megvan.
Ha bajotok van vele, fel kell hívni a támogatásukat (Logi Kft.), küldenek másikat ingyenes szállítással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!