Hogyan bírjam működésre a kártyámat?
Elég fura,többnyire megválaszolni szoktam kérdéseket,nem pedig feltenni...
Az lenne a gondom,hogy a tegnapi nap folyamán feltelepítettem reggel a "skyrim" című játékot,játszottam egy 5 percet,utána mennem kellett,mert munka volt,este haza értem,nem akart bekapcsolni a gépem semmi áron,szétszedtem az egészet,összeraktam,majd utána bekapcsolt,viszont az alaplapi integrált kártyát használta... úgy voltam vele,elég az is estére,majd ma reggel foglalkozok vele....
BIOS-ban le van tiltva elvileg az alaplapi kártya,de továbbra is csak az alaplapi megy...
kisütöttem a kártyát,de semmi haszna...
a kártya hűtése egész indítástól a kikapcsolásig üzemel,de valamiért maga a kártya nem jó,vagy csak a gép nem ismeri fel... tápom bírja,jó ideje így használom ezt a gépet,nem tudom mi lehet a baj...
a kártya típusa: Galaxy Nvidia GeForce 9600GT OC Edition(nem gyárilag OC-zett,hanem van hozzá egy Extreme Tuner nevű progi,amivel mi tudjuk nagyon egyszerűen beállítani)
szerelőhöz nem akarom vinni,mert annak az árából szerintem már veszek egy használt 8800GT-t is,de ha valaki tudja,mi lehet a gond,vagy hogy tudom beállítani,hogy rendesen ezt érzékelje elsődlegesnek a gép,akkor kérem írjon....
üdv: OzdiSint3r
Kondikat nézted, nincs púpos?
Szerezni kéne egy akármilyen ratyi kölcsön vga-t, és megnézni azzal mi a helyzet, szerintem a kártyával van gond.
G80 meg G92 kártyákat ne vegyél, fele biztos javított, sütött.
Nagyon kihaló félben vannak, megbízhatatlanok.
8800gt sajnos döglik, de te tudod, szerintem biztos vga hiba lesz, esetleg még lap.
10k-ért 4870et is kapni, ami szerintem bőven elver egy 8800gt-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!