Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan tudom "Felturbózni a...

Hogyan tudom "Felturbózni a videókártyám""?

Figyelt kérdés
Vettem egy Acer laptopot és kiderült h az eladó szó szerint át**szott...mivelhogy azt állította h 512 es integrált video kártya van benne......msort igy nézegetem...és 128 as a video kártyám.....reklamálni nem lehet mert mégis csak megvettem.......DE most mégis tudpok valamit alkotni a videokártyámmal h kicsit felvigyem a teljesítményét , vagy teljesen reménytelen?
2009. okt. 6. 18:59
 1/2 anonim ***** válasza:

ha GMA van benne akkor felesleges, amúgy ha mást adott el az eladó mint ami ki volt írva akkor fogyasztóvédelem, majd pedig vissza az eladóhoz.

egy laptopba a videokari a központi ramból szedni a működéséhez szükséges memóriát. Amit vettél az valszeg 512tőt lekezel, de 128 a dedikált. Nézd meg h PONTOSAN mit írt az eladó.

2009. okt. 6. 20:02
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha van kellő mennyiségű RAM-od, akkor át tudod állítani a BIOS-ban a videókártyának fenntartott memóriamennyiséget 512 MB-ra. Viszont lehet, hogy ehhez nincs elég memória, ezért csak 128 van neki engdedélyezve, hogy valahogyan fusson is a gép.
2009. okt. 11. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!