Hogyan tudom a Nexus 7-emet csatlakoztatni az XP-hez?
USB-vel összekötöttem, de nem látja az XP-m.
Próbálkoztam eszközkezelővel drivert frissiteni, de az se működik. Hol a xgzrdhrh-be lehet hozzá valami drivert, vagy mittudomént találni amivel működni fog?
Az útmutatás szerint csak csatlakoztatom USB-vel aztán drag-n-droppal másolok, mert a sajátgépen megjelenik meghajtóként.
Arról nem szól a fáma, mival ha nem jelenik meg...
köszi előre is
"USB-vel összekötöttem, de nem látja az XP-m."
Hol voltak 2001-ben androidos telefonok?
"Próbálkoztam eszközkezelővel drivert frissiteni, ..."
Ha nincs fent driver, elég nehéz frissíteni, már ha feltételeznénk valaha működött ez XP-n, mert nem.
Van olyan telefon ami csak a saját USB driverével megy, van ami meg az Android SDk oldaláról letölthető általános USB driverrel is működik.
Próbáld meg ezt hátha ...
De kerestem, egy usb_driver könyvtárat letöltöttem,
benne többek között ez is: android_winusb.inf
Lehet, hogy rossz eszközt akartam frissiteni?
Az eszközkezelőben olyat nem látok, hogy Nexus,
csak olyasmit, hogy:
Portable Devices / MTP Device
Arra tippeltem, hogy ezaz. Szóval ezt próbáltam frissiteni, de azt mondja, hogy az eszköz telepitésekor probléma lépett fel, és nem fog működni. És persze nem is működik.
Lehet, hogy valami Nexus 7 nevű eszköznek kéne megjelenni, mert ez valami egész más?
köszi a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!