Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Gamer konfignak jó-e, az...

Speedcell 42km kérdése:

Gamer konfignak jó-e, az alkatrészek kompatibilisek-e egymással? Táp elég-e, vga jó?

Figyelt kérdés

Alaplap: Asrock Z77 Pro4-M

CPU: Intel i5-3570K + hűtő: Cooler Master Hyper TX3 EVO + hűtőpaszta: Arctic MX-4 4g

Vidókártya: GIGABYTE ATi Radeon HD7950 3Gb

Ram: Kingston HyperX Blu 2x4GB DDR3 1600MHz

Táp: FSP Raider 650W

Ház: Thermaltake Commander MS-I

HDD: Seagate Barracuda 3TB 7200rpm 64MB

SSD: OCZ Agility-3 240Gb

2013. máj. 30. 19:39
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
44%

Gamernek nem.

Ha 'gamer' gépet építenél,akkor HD7970 lenne benne.

Mi a francnak akkora SSD?

A lap nem igen alkalmas tuningra.

Az a hűtő se dukál egy 3570K-hoz.

Raider 550W is elég lenne,7970-el is.

Ez nem gamer.

2013. máj. 30. 19:43
 2/19 anonim ***** válasza:
Jó konfig, de nem kell 650W-os táp, elég lesz egy 550W FSP Raider oda.Illetve SSD-ből én inkább egy OCZ Vertex-t vennék.
2013. máj. 30. 19:43
 3/19 A kérdező kommentje:
Jó akkor nem gamer bocs! Azért szerintem nem rossz, és a hűtőre mindenki azt írta hogy nagyon jó rá, de mondj akkor jobbat ebben az árkategóriában! Az ssd már megvan... Húzni meg nem nagyon akarom amíg nem kell... Mi a gond az alaplappal?
2013. máj. 30. 20:13
 4/19 anonim ***** válasza:
Hát pedig jó lenne eldönteni, hogy most húzni akarod-e vagy sem. Mert ha húzni akarod, akkor kell a Z77-es lap és egy rendes hűtő: egy Cooler Master Hyper 212 EVO vagy egy Artic Cooling Freezer i30. Viszont ha nem akarod húzni akkor elég egy H77-es lap, és nem kell a K-s változat a prociból, és elég rá a Cooler Master Hyper TX3 EVO. Azért mondom, hogy most döntsd el, mert ha nem akarod húzni majd a gépet, akkor így legalább egy 20-25 rugót spórolhatsz. Amit meg belerakhatsz egy HD 7970-be ;) Remélem tudtam segíteni :)
2013. máj. 30. 23:52
 5/19 anonim ***** válasza:
Még előző vagyok: Meg hát igen amit írtak is, hogy az a lap nem igazán lenne alkalmas hogy húzogasd azt az i5-öt. Asrock Z77 Extreme4 vagy ha kevesebbet akarsz rá költeni akkor egy MSI Z77A-G43. És a kötekedőknek mondanám, hogy nekem ilyen MSI lapom van, és a benne lévő i5-3570K-m 4,5 Ghz-en megy 1,208 V alatt egy Cooler Master Hyper 212 EVO-val ;)
2013. máj. 30. 23:56
 6/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm, még annyi, hogy ahogy látom erre 4 Sata II és 2 Sata III csati van ugye, meg hány rendszerhűtőt lehet rá csatlakoztatni, azok nem Sata-sok ugye?? A Voltokat nem teljesen értem fel tudnál világosítani róla, hogy mit jelentenek, hogy működik cpu-nál és vga-nál? Ja és még annyi, hogy előre, a ház elejére, hogyan kell rákötni az usb3-at, 2-t illetve hangkimenetet? Előre is köszi a válaszokat!
2013. máj. 31. 09:56
 7/19 anonim ***** válasza:
Jól látod, 4db SATA kettes és 2db SATA hármas csatlakozó van az alaplapon. Természetesen, nem SATA foglalatos a rendszerhűtő, hanem kisebb, 3 pin-es csatlakozója van, ( [link] amiből 2db PWM-es és 2db nem PWM-es van a deszkán. A voltok (feszültség) magyarázásába most nem kezdek bele, legyen elég annyi, hogy ha húzni akarod az órajeleket, mind VGA-nál, mind procinál akkor nagyobb feszültséget kell neki adni ezáltal jobban is melegszik. Hát ezen az MSI lapon van front USB hármas csatlakozó a táp csatlakozó mellett ( [link] a lap bal alsó sarkában van hangkimenet és kicsit jobbra meg az USB kettes port ( [link] Remélem, hogy tudtam segíteni! :)
2013. máj. 31. 10:59
 8/19 anonim ***** válasza:

Még előző vagyok: USB 3.0 -> [link]

hangkimenet és USB 2.0 -> [link]

2013. máj. 31. 11:01
 9/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm, és ezek a kábelek gondolom benne vannak a dobozban, sata kábel mennyi és milyen van benne?
2013. máj. 31. 11:18
 10/19 anonim ***** válasza:
2 db SATA hármas kábelt adtak hozzá
2013. máj. 31. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!