Elmegy a monitorom képe, de a bekapcsológomba világít, mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Segítség! Súlyos probléma! Nemrég vittük be más okból javíttatni a gépet, de most a monitorom kapcsol kifele, vagyis csak elmegy akép, úgy, hogy közbe világít a bekapcsológom ugyanúgy. Ezt mostanába elég gyakran csinálja. Úgy jön vissza, ha kikapcsoloma gombot és aztán újra bekapcsolom, ma már sztem 30-szor megcsináltam. Valamikor nem csinálja, van, hogy egy óráig is. Próbáltam nézni az energiatakarékosságot és nem képernyőkímélő szerintem. Illetve a felbontást is állatgattam, de nem segített. Segítség!2013. máj. 30. 17:55
2/7 A kérdező kommentje:
ha nem találom mega hibát, az lesz
2013. máj. 30. 18:11
3/7 anonim válasza:
JÓl be van dugva a vidikábel a gépbe és a monitorba is? Lehet egy pillanatra elveszti a jelet, utána meg beszar tőle.
4/7 A kérdező kommentje:
A kábeleket is átnéztem :) minden a helyén.
2013. máj. 30. 18:19
5/7 anonim válasza:
Először is próbáld meg egy másik géppel, hogy kiderüljön, hogy a videokártya vagy a monitor hibája a jelenség.
6/7 A kérdező kommentje:
na az nehéz lesz, mert 1 gépem van meg egy netbookom :) de azért köszi
2013. máj. 30. 18:32
7/7 anonim válasza:
A netbook is jó erre a célra, ha van rajta VGA kimenet.
Ha azzal is produkálja a hibát, akkor a monitor, ha nem, akkor a másik gép videokártyája a ludas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!