Mit akarsz rajta cserélni?
Az soha nem mehet tönkre.
Életképes amit írtál,csak egy szar.
Mindegy,nem vitázom,mindenki arra dobja ki a pénzt amire akarja,én már leírtam a racionális összeállítást ebben az árban.
Ja és nem,nem jó,az a táp egy kalap szar.
képes lenne
de ez nem egy integált videokártya
és nem egy processzor
HANEM
egy apu, ami egyszerűen egy processzort és egy vga-t integrálnak egy lapkára, evvel jelentősen felgyorsul a kommunikáció a két rész között(ami tulajdonképpen csak számunkra két külön rész)
de ha beleteszel egy videokártyát, akkor kikapcsol
anúgy a mai processzorok olyanok, hogyha normális tápegységed megvan(ez teljesül), akkor előbb fogod lecserélni a procival az egész gépet, mint semhogy tönkremenne az(gondolom most is van géped, csak már egy kicsit lassú lett)
Amúgy igen,semmi nem tart vissza,hogy akár HD7850-t tegyél abba a gépbe amit írtam,ha később durrbelebumm játszani akarsz nagy grafikán.
Processzor(jelen esetben APU),meg szinte soha nem megy tönkre.
hoppá a tápot észre sem vettem
amit a kérdező írt táp, az egy vacak, de amit kedves kollégánk által írt gépb, abban egy megbízható van
a második gép procija durván kétszeres sebbeségű, mint az inteles proci, az "integrált vga"-ja pedig össz sem mérhető az nvidias vacakkal
dee a te pénzed
"egy apu, ami egyszerűen egy processzort és egy vga-t integrálnak egy lapkára"
Ettől még nem lesz APU, az SB talán az?
Táp használhatatlan hulladék.
Én szerintem inkább A8,hűtő nélkül.
Nekem az A10 alulfeszelve megy 4GHz-en gyári hűtővel,és így sem megy fel 60°C-ig terhelés alatt.
No meg lényegesen erősebb az A8 mind proci erőben,mind IGP terén.
(A8-ban tulajdonképpen egy Athlon 750K van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!