Corsair vs Cooler Master?
Mostanában gondolkodom egy új tápegységen,csak nem tudok választani a kettő közt :
- Corsair TX 650 v2
- Cooler Master GX650W
Lehetőleg olyanok írjanak akik láttak valami tesztet vagy esetleg tudnak küldeni.
Vagy rendelkeznek valamelyik tápegységgel.
Üdv!
Igaz én nem láttam teszteket, de a neten nézelődtem most egy kicsit. A belsejét próbáltam mindkettőnek megnézni. A Cooler Master biztosan aktív PFC -s.
A Corsair viszont talán nem az! Kövezzetek meg, de én a passzív PFC mellett szavaznék! Ha meghibásodik, akkor olcsóbban lehet javíttatni, illetve kevésbé hajlamos a hirtelen halálra.
Köszönöm a gyors válaszokat,akkor a TXről lemondtam.
Akkor CM lesz,remélem nem fogok majd mellé,ja és a Seasonicot nem igazán ismerem,kicsit utána nézek.
Ui.: Még egyszer köszönöm a gyors választ :)
Ja és még valami,egy proci hűtőt,olyan 10 ezer körüli vagy az alatti,följebb nem igazán akarok menni.
Ott egy CM Hyper 212 EVOra gondoltam,de sok jót hallotam a Thermaltakekről is
Namost ez a "senkiházi" gyártó is gyárthat jót. Nemde?
Én leírom, hogy mit tapasztaltam tápegység javításnál: Adott egy alábecsült, (tudomásom szerint német tulajdonú) márka. Abban a passzív PFC dinamólemezes folytótekercse egy csinos kis csatlakozóval kapcsolódik a fő-panelra. A ventillátor is bontható csatlakozással van ellátva.
Viszont egy FSP Bluestorm 350W tápnál meg azt tapasztaltam, hogy a filléres alkatrészeket (például csatlakozók) kispórolják. Egyéb, messziremenő következtetést nem kívánok levonni, ezt mindenki tegye meg saját maga.
Köszi a válaszokat,akkor mind2nél maradok a CM-nél.
Még egy dologban szeretném kérni a segítségeteket.
Nagyon bizonytalan vagyok a ház hűtő(ház venti,rendszerhűtő) kapcsán.
Ott is egy CM BC 120 R4-BCBR-12F vagy Arctic F12 Pro.
Olyan kellene amelyik halk,jól hűt,jó a légszálasítása.Előny nálam ha van benne LED.
Ha tudtok valami más márkát esetleg ami jó akkor azt is elfogadom.
Gép házam: CM Elite 430
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!