Tápcsere után nincs kép?
Figyelt kérdés
Elromlott a táp, ezért kértem 1 325 wattost a régi 420 w helyett, de nem ad képet se az integrált se a vga, mi lehet a gond?2013. máj. 28. 19:01
11/15 anonim válasza:
Ejjnye!
A 4 lábú CPU csatlakozó mindenképp kell. Úgy néz ki, hogy igazam lesz: Amiatt nem indul, mert az nincs bedugva. Tutira nincs olyan csatlakozód? Mert az nagyon nagy baj.
12/15 Osynho válasza:
Nem csak az a baj, hogy nincs ilyen csatlakozója, hanem ezek szerint a táp is egy szutyok. Szóval a legkisebb gond az a 4 pines kivezetés. Jobb is, hogy nem indul a gép. :)
13/15 anonim válasza:
Kérdező!
Mi újság van arrafelé? Működik már a gép? Mi lett az új táppal? Kicseréltetted?
Na és a régi táp? Hány éves, milyen márkájú, és mi a baja? Hogyan adta meg magát?
14/15 A kérdező kommentje:
Rendeltem tápot, alaplapot és ramokat egy kis gép felújítás tekintetében. A gép azóta se ad képet, de nem mondtam, hogy nem indul el! Elindul és szépen csendesen fut, de a képet nem áll módjában megjeleníteni.
2013. jún. 1. 15:57
15/15 A kérdező kommentje:
A régi táp úgy adta meg magát, hogy egyik pillanatról a másikra kikapcsolt a gép, azóta semmi. Pontosan nem tudom mi gondja lehet, de a régi alaplapot, ramokat félre rakom, és amint lesz 1 kis plusz pénzem összehozok 1 másik gépet ami a régi alkatrészekkel üzemel :) Köszönöm a segítségeteket!
2013. jún. 1. 16:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!