Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hp nyomtatóm van és valamiért...

Hp nyomtatóm van és valamiért letiltott, nem lehet vele nyomtatni. Azt hallottam, hogy beleprogramozzák, hogy 1millió lapot lehessen kinyomtatni velük. Ki lehet ezt ütni belőle valahogy? (nem kalapácsra gondoltam :D )

Figyelt kérdés
2013. máj. 28. 10:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Mi a diagnózis?
2013. máj. 28. 10:53
 2/4 anonim ***** válasza:
És nyomtattál egymillió lapot?
2013. máj. 28. 10:58
 3/4 A kérdező kommentje:
Azt írja hogy kifogyott a festékpatron, holott van benne, + másik eredetivel is próbáltam, ami tele van és azzal is ezt írja ki.
2013. máj. 28. 13:00
 4/4 anonim ***** válasza:

Felhozom a kérdést, bár nem tudom a választ! Bocs. De szerintem nézd meg a villanykörte összesküvés című filmet. Az a te problémáddal is foglalkozik? Konkrét választ igaz nem ad, de utal rá, hogy vannak ezzel foglalkozó weboldalak.

Szerintem keress rá a googleval a nyomtató márkáját és típusszámát és a hackelés (angolul) szót beírva.

Persze ez csak akkor igaz, ha tényleg ez a baja.

2013. jún. 29. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!