AMD fx 6300 -as procit hol lehet hűtő nélkül kapni?
Figyelt kérdés
csak mert azt mondják a gyári hűtő nagyon szar,és helyette inkább egy cooler master hyper tx3 evo-t raknék rá2013. máj. 26. 19:07
1/14 anonim válasza:
csak használtan kapsz hűtő nélkül
2/14 A kérdező kommentje:
és ha hűtővel veszem aztán leszedem,egyáltalán lelehet szedni?
2013. máj. 26. 19:20
3/14 anonim válasza:
Ezt megcáfolnám hogy szar. Nekem is ilyen van és 3.5 röl 4k-ra van húzva és még emelett is csendes és kellően alacsony a hőfok is
4/14 anonim válasza:
Amúgy meg természetesen lelehet szedni, hisz ha ki kell takarìtani,pasztázni nehezen menne ha nemlehetne leszedni
6/14 A kérdező kommentje:
de van szerintem ,ipon.hu-n az van hogy +Box
az nem azt jelenti hogy Hűtéssel?
2013. máj. 26. 19:33
7/14 anonim válasza:
Most azt hiszed hogy rá van forrasztva a hűtő a processzora?
8/14 anonim válasza:
Igen azt jelenti. Én is iponrol rendeltem volt hozzá hűtő amivel személy szerint teljesen megvagyok elégedve. Esetleg később ha nagyon húzni akarod akkor érdemes venni másik hűtőt
9/14 anonim válasza:
én meg nem voltam megelégedve vele, asszem a phenom x6-on is ugyanolyan hűtő van az enyém nem tom lehet régi volt de hangos is volt meg nemis hűtött
10/14 A kérdező kommentje:
nehéz levenni a gyárit és felrakni az újat?
2013. máj. 26. 19:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!