Rendszer visszaállítás. HP Pavilion dv5 1140eh. ötletek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Volna egy olyan problémám,ogy vettem a fenti laptopot és virusos lett. Egy hozzám hasonló hozzá nem értő ember az addig rajta futó gyári Vista Home Edition-ra ráhúzott egy Vista Business-t és most ott tart a dolog,hogy nem indul el egyáltalán egyik oprendszer sem mert azt kéri,hogy aktiváljam az újat. Elvileg gyárilag rajta van a gépen a Vista telepítője/legalábbis gondolom mert mikor vettem akkor lemez nélkül telepitette magát/és ezt szeretném valahogyan vissza hozni. Tudom pancser voltam de nem csináltam az elején biztonsági mentést sem. Van valami ötletetek ,hogy ilyenkor mit lehet tenni?:( előre is kösziiiii2009. okt. 4. 23:42
1/1 anonim válasza:
Start menü - minden program - Recovery Manager (varázsló végig vezet).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!