Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Újra raktam a gépemet xpre és...

Petya11 kérdése:

Újra raktam a gépemet xpre és a hangártyát nem érzékeli. Mi lehet a baj? :/ (többi lent)

Figyelt kérdés
Van hozzá cd-m de felraktam az audio drivert és mindig nem ó mi lehet a baj?
2013. máj. 26. 15:32
 1/4 Lajos54 ***** válasza:
Az Eszközkezelőben sem jelenik meg, mint ismeretlen eszköz?
2013. máj. 27. 13:55
 2/4 A kérdező kommentje:
De igen felfelepitem a hangkartyat ugye ott ki irja ismeretlen eszkoz... Es nem tudom mi baja lehet.. :-/
2013. máj. 29. 21:29
 3/4 Lajos54 ***** válasza:

Ha az Eszközkezelőben megjelent az "Ismeretlen eszköz", akkor a Windows érzékeli a hangkártyát, csak nem tudja beazonosítani. Azt írtad, van hozzá CD. Igazából (ha valóban ahhoz a hangkártyához való), kellene lennie rajt egy Autostart fájlnak, ami a CD beolvasása után el kellene, hogy induljon automatikusan. De ha ez nem megy, akkor keress rajta egy Setup nevű fájlt. Ezt indítsd el, feltelepít néhány dolgot, ami a hangkártyához szükséges, többek között az illesztőprogramot is, a megfelelő helyre. Utána valószínűleg újra kell indítani a gépet. Ha mindez így sikerül, akkor minden rendben.

Ha az eddig leírtak nem sikerülnek, akkor a következő lépés: az eszközkezelőben az ismeretlen eszközre kattints jobb gombbal, válaszd az "Illesztőprogram frissítése"-t, majd tedd be a CD-t, és arról próbáld. Vagy megtalálja magától, vagy neked kell kiválasztanod.

Ha a két módszer közül egyik sem sikerül, akkor a CD-den lévő illesztőprogram nem a hangkártyádhoz való.

2013. máj. 29. 23:19
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi mindet sikerült. ;-)
2013. máj. 30. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!