HTC One V mennyire jó? Megéri 30-35-ért használtan megvenni? Vagy van valami hátulütője?
Figyelt kérdés
2013. máj. 26. 13:11
1/5 anonim válasza:
Használtan telefon nem nagyon vennék. Ki tudja mi baja van. (Lehet, hogy direkt nem tüntette fel az eladó, csak gyorsan meg akar szabadulni tőle.)
2/5 A kérdező kommentje:
De maga a teló az jó? Mert újonnan függetlenül 50 körül van
2013. máj. 26. 13:15
3/5 anonim válasza:
akkor szerintem nem éri meg... biztos találsz olyat,ami az újnak a feléért van...
néha lehet jókat kifogni,én tavaly vettem egy Xperia Play-t 25-ért ami akkor 40-45 körül ment használtan,teljesen korrekt telefon,még mindig tökéletesen működik...
4/5 anonim válasza:
Ha nincs semmi baja akkor megéri, de mondom, én nem nagyon bízok a használt telókban. De ha nem parázol vedd meg, mert tudásban jó.
5/5 anonim válasza:
Annyiból inkább ezt: [link]
Jobban megéri, többet tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!