Szerintetek igaz? Next-gen játék gépigénye?
Figyelt kérdés
Dying Light:
Minimum:
Oprendszer: Windows Windows Vista (SP2) / Windows 7 (SP1) / Windows 8
Processzor: Intel Core™2 Duo/AMD Athlon™ 64 X2 @3GHz, Intel Core i5 @2.4GHz
RAM: 4 GB
Videokártya:DirectX 10 kompatibilis, 512 MB VRAM
DirectX: 10
Szabad hely:20 GB
Hang :DirectX 10 kompatibilis
Ajánlott:
Oprendszer: Windows 7 (SP1) 64bit / Windows 8 64bit
Processzor: négymagos CPU @3GHz
RAM: 8 GB
Videokártya: Radeon 7900 sorozat / GeForce GTX 670, >2GB VRAM
DirectX: 11
Szabad hely: 20 GB
Hang: DirectX 10 kompatibilis
2013. máj. 26. 08:57
1/5 anonim válasza:
"Ez egyelőre csak a becsült gépigény, nem a hivatalos, de irányt mutat, hogy mire számítsunk, ha egy next-gen játékkal szeretnénk játszani."
Szóval kb pletyka. De végig olvashattad volna.:)
2/5 anonim válasza:
Én ki nem mondom mit csinálok, ha tényleg kell oda 8 giga RAM. BF3-hoz is 4 giga ajánlott van, mégis fullon 1, max. másfél gigát eszik. 2 giga VRAM talán lehetséges, de a legtöbb játék FullHD-ban bőven alatta, max. 1200Mb-ig eszik, legalábbis nekem addig jutottak maximum.
3/5 anonim válasza:
Bioshock Infinite-nél nekem már felkúszott 1.7 gigára a vram.
4/5 anonim válasza:
Tomb Raiderben fullon max élsimítással+MLAA-val eszik 2400-at is a legdurvább, házas résznél. Csak olyan élsimítással már szaggat a játék rendesen, normálisan meg 1300 körül megvan...
5/5 anonim válasza:
vga radeon 7900 sorozat az ajánlott az a legdurvább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!