Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nem birom bekapcsolni a...

Nem birom bekapcsolni a laptopot. Mi lehet a probléma? (többi lent)

Figyelt kérdés

Tegnap délután belassult oly módon. hogy a menük befagytak, csak az egér mozgott... gondoltam kinyomom. újra be akartam kapcsolni és már nem megy... indítás helyett bejön egy ilyesmi:

no bootable device --- insert boot disk and press any key.

meg media test failure...

próbáltam IDE mód helyett ACHI ban futtatni, de akkor sem volt jobb. helyreállítás sem működött, meg kékhalált kapott induláskor.

Néha sikerül eljuttatni oda, hogy windows képernyő töltés, de aztán kékhalált kap... múltkor is megtörtént már ez, de hazajöttem és érdekes módon jó lett. sok mindent próbáltam, de semmi... Mit tegyek?

Win7 van. ha ez befolyásolná...

2013. máj. 25. 02:53
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja, és Acer aspire 5733Z
2013. máj. 25. 02:54
 2/7 A kérdező kommentje:

Előbb meg csak fekete képernyő volt, semmi más.

A rendszert direkt újraraktam pár napja, tehát nem az a gond.

2013. máj. 25. 03:26
 3/7 A kérdező kommentje:

Próbáltam a bios-t alap beállításokra is állítani, nem ment.

Lehet HDD-vel lesz baj?

Elvileg nem tud bootolni.

2013. máj. 25. 03:36
 4/7 A kérdező kommentje:
Még valami: egyszer sikerült elindulnia, de hirtelen kékhalál. meg volt olyan is, hogy bejött az asztal, meg az ikonok, de lezsibbadt minden,csak az egér mozgott, aztán magától újraindult, miután eltűnt a tálca.
2013. máj. 25. 03:39
 5/7 A kérdező kommentje:
Az imént eljutottam odáig, hogy bejött az Üdvözöljük! képernyő, aztán a kurzor meg fekete háttér és magától újraindult... Nem értem. Akkor a HDD-vel van a baj, vagy sem?
2013. máj. 25. 05:43
 6/7 A kérdező kommentje:

Megpróbáltam kiszedni, majd visszarakni a HDD-t. Nem jobb...

Típus amúgy: toshiba mk3259gsxp

2013. máj. 25. 06:24
 7/7 anonim ***** válasza:
99% a HDD adta meg magát.
2013. máj. 27. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!