Gamer gép olcsón?
Mennyi az a pénz amit érdemes rááldozni egy olyan gépre, amin lehet az újabb játékokkal játszani?
Ti mennyit költenétek egy új gépre? [gépháztól a monitorig]
És milyen konfigot raknátok össze az adott árból?
Esetleg milyen konfigotok van most? Milyen játékokkal játszatok? Milyen grafikán?
#2-es vagyok
Alaplap: ASUS SABERTOOTH 990FX/GEN3 R2.0
CPU: AMD FX-8350
VGA: SAPPHIRE HD7970 3GB GDDR5 OC (BOOST verzió)
RAM: KINGSTON 16GB HyperX XMP DDR3 1866MHz CL9 KIT
HDD: WD 2TB Caviar Green
SSD: SAMSUNG 840 Pro 128GB
TÁP: SEASONIC G 650
HÁZ: COOLERMASTER CM 690 II Advanced Edition Fekete - Fehér
Monitor: LG 23" IPS paneles
bill. + egér: LOGITECH MK520
ODD: LG Blu-Ray író
Hangfal: LOGITECH Z906
Ház venti(k): ARCTIC COOLING TC 12 cm-esek
CPU Hűtő: ZALMAN CNPS11X Extreme
megnéztem a számlát 572.000 Ft-ba került másfél hónappal ezelőtt.
Még mielőtt vki beszólna vagy leoltana, nem nem vagyok gazdag ficsúr, 2 éven keresztűl keményen gyűjtöttem a pénzt a gépre, Igaz mikor elhatároztam magam, akkor még más konfigot néztem, de hát változnak az idők :D
A #9-es elég kedvezőnek tűnik.
Bár egy alsó tápos ház szerintem még beleférne a keretembe. Nem akarom, hogy megsüljenek a dolgok a házban.
Van valami alacsony árfekvésű jó minőségű ház amit tudtok ajánlani? Ár: kb. 10.000 ft
Sharkoon Vaya, kb 8500 ft bruttó
alsó tápas, és gyárialg van benne egy 12 cm venti elől. nagyo jó minőségű
Ja,de akkor tápnak Corsair CX430 vagy Chieftec CTG 500W kell,mert a Hexa kábelei rövidek alsó táposba.
Egyébként az az FX8350-es konfig elég pazarló...
Alaplap,táp,RAM miatt.
Még ha munkára is használod,akkor is..
Ramból meg azért lett 1866-os, mert cpu és lap támogatja akkor miért ne :D
Alaplapból meg a legfrissebbet akartam és van rá 5 év gari
Végül is ha nem fix keretből vásárol valaki gépet, nincs oka a tápon való spórolásnak.
A 8350 meg nagyobb eséllyel megy el 5ghz-ig, mint a 8320.
Igazából az a baja az ilyen drága gépeknek, hogy amikor már csak átlagos teljesítményűnek számítanak, akkor a prémium kategóriájú alktsrészeket nehéz lesz eladni.
Táp/ház monitor/hdd/ssd vszont hosszú távú befektetés, ami több alaplpcserért is képes átvészelni.
Egyébként szerintem jó gép(ennyiért illlik jónak lennie :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!