Vastagm kérdése:
Melyik alaplap a jobb?
Figyelt kérdés
az AM3 foglalatú alaplap vagy az FM2, és miért jobb egyik mint a másik?2013. máj. 23. 17:37
2/11 anonim válasza:
attól függ,mennyid van alaplapra+procira összesen....
3/11 anonim válasza:
Szerintem az FM2 én is azt használok és tökéletesen megvagyok elégedve vele mert minden játékot visz a procim kb 20.000Ft volt bele AMD Athlon II X4 750K 3.40GHz FM2 BOX és mellé alaplapnak egy GIGABYTE GA-F2A85X-D3H ami 22.000Ft kiváló a game-k videók futtatására szóval ez akkor jobb ha olcsób gépet szeretnél gamer-nek de ha irodai drága gép kb 100.000 Ft-s gépre gondolsz akkor intel de ha procira többet szánsz akkor AM3+-t ajánlom mert az AM3 kezd elavulni .
4/11 anonim válasza:
zana levente? úgy beszélsz róla,mint ha már rég használnád a procit,pedig még csak 2-3 órája ajánlottuk neked szintén itt...
kérdező: ha olcsó konfigot (100 alatt) akarsz,akkor lga 1155,egy intel pentium g2020-al,ha közepes konfigot akarsz (100-180) akkor fm2 egy amd athlon ii x4 750K-val,ha már kicsit komolyabb gépet akarsz(180-250) akkor am3+ és fx 6300 vagy fx 8320,ha meg 250k felett költöd a pénzed,akkor megéri a lga1155-ös foglalat i5 3570 vagy erősebb procival....
5/11 anonim válasza:
am3 már tényleg nem éri meg,mert am3+ alaplap is kompatibilis az am3 procival...
6/11 anonim válasza:
igen és énbízok mások ajánlásában és véleményében
7/11 anonim válasza:
mert olyat nem ír a szabályzat hogy mások ajánlását, több internetes oldalon alátámasztott véleményt ne írhassak le :)
8/11 anonim válasza:
ja és több haveromnak is olyan-ja van és onnan formáztam személyes véleményt
9/11 anonim válasza:
ok,csak úgy írtad,mintha már jó ideje meg lenne és használnád... természetesen nem baj...
10/11 anonim válasza:
boccs akkor később nem így fogalmazok ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!