Ki-be kapcsolat a gép, és PMBUS Adress errort kapok néha (? )
Mitől lehet ez? A táp nem igen hibás, ugyanis már 1x vissza lett küldve és nem arra utal,hogy az a baj, aztán ennek a "Pmbus adress error"-nak utána néztem és valami clear cmos-t írtak. Hogyan kell csinálni? És szerintetek megoldaná a problémát? Pár hónapja az volt a baj,hogy állandóan kiírta,hogy "the system failed to boot several times" és volt,hogy 15 percig csak ki be kapcsolgattam a gépet mire bejött a kép. Végül ez magától megoldódott, de most jött ez a pmbus cucc, és általában elsőre bekapcsol a gép, de van hogy először nem jön be semmi, majd kikapcsolom és bejön, és ilyenkor írja általában ezt a problémát ki, amúgy meg a tipikus windows indítása normál módban, csökkentettben stb., és sosem indul úgy,hogy ne legyen valami. Viszont, ha megy pár órát a gép akkor jön,hogy ki-be kapcsolgat.
Ha valaki ért hozzá, és segítene megköszönném :)
Hát nagyjából megbántam,hogy ezt vettem, de már mindegy :) Úgy néz ki megjavult, tehát most örülök, de 3-4 hónapig azért megvolt vele a bajom...
Igazából, csak azért kellett az új lap,hogy az fx 6100-et belerakjam és ne ddr2es ramom legyen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!