Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Általam össze rakott konfighoz...

Általam össze rakott konfighoz tudtok okosságokat fűzni?

Figyelt kérdés

-Semmise fogja-e vissza a másikat részeket nagy mértékben? -Az aktiális RAM-mal minden rendben van-e? (nem ismerem de olcsobb volt mint a többi) (Value RAM) -Milyen processzor hütőt tudtok ajánlani ami megfelel a proci mellé ha huzatom 4Ghz felé (5k HUF körül)? -Kell e 600w os táp vagy elég egy ksiebb is? -A házban elférnek-e részegységek? -Esetleg valami kis okosságok, vagy cserék jobbra hasonló árban?

A config részeiről kép:

[link]

2013. máj. 23. 17:00
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

köszi az eddigi infokat igen 200k ezrem van rá +20 kb és várom a folytatást ha van még :D

HDD/ODD meg azért nincs benne mert odd ből van 3 ami használaton kivül van jelenleg hdd ből meg 3tb+320gb os,

a házat meg teljesen értelmetlennek látom puccosat drágát venni most ez is jól néz ki szerintem (régi házam egy matt szürke valami volt ahhoz képest ez marha jól nézki) maxx kevésbé fog jól levegőzni de akkor meg leveszem az oldalát vagy valami nem számít igazából

2013. máj. 26. 16:37
 12/15 anonim ***** válasza:
igazából 250k alatt feleseleges Intel prociban gondolkozni... a házat nem a puccossága miatt írtam,de azért ezek komoly hardverek,így kell egy minőségi ház,jó hűtéssel,és Zalman Z9 Plus ezeknem megfelel akár "gamer" akár hétköznapi házként tekintünk rá... szóval most is összeírok egyet 220-ért,hogy hogy vedd..
2013. máj. 26. 16:40
 13/15 anonim ***** válasza:

Alaplap ASUS M5A97 R2.0 1 db 23.340 Ft

Processzor AMD FX-8320 3.50GHz AM3+ BOX 1 db 39.840 Ft

Memória CORSAIR 8GB Vengeance DDR3 1600Mhz CL9 KIT CMZ8GX3M2A1600C9B 1 db 18.862 Ft

Videókártya SAPPHIRE 11197-03-40G HD7970 3GB GDDR5 OC BOOST PCIE 1 db 102.488 Ft

Merevlemez 1 db 0 Ft

Ház ZALMAN Z9 Plus fekete 1 db 16.637 Ft

Táp FSP Raider 650 1 db 18.186 Ft

Összesen: 219.353 Ft

2013. máj. 26. 16:44
 14/15 A kérdező kommentje:
tyty
2013. máj. 26. 21:24
 15/15 anonim ***** válasza:
52%
Egyébként gondolom a kérdező nem akar 200 rongyot kiverni.Ha jól sejtem annak is örülne ha jó gépet kapna olcsóbban.Hiába okoskodsz az általam írt konfig minden játékot simán elvisz és olcsóbb is mint a tieid.Az FX processzorcsaládot fölösleges felhasználni mivel AM3+ terén már nem lesz fejlesztés míg az FM2 a jövő platformja és a későbbiekben jól fejleszthető lesz.De lássuk a többi hibát amit elkövettél.Erős processzor alá olcsó,kispórolt alaplap.A Corsair memóriák gondolom magas kialakításúak ezért nem biztos,hogy be fog férni egy normális proci hűtő.Igen pazarló konfig mivel fölösleges ilyen drága vga kártya.Az én általam írt kártya a 7900-as sorozat butított változata,de ugyanazzal a processzormaggal van ellátva sőt jól tuningolható.Minden játékot maxon visz.Még a GTX 660 ti-től is erősebb.Összegezve:olcsó alaplap erős proci alá és méregdrága vga kártya fölöslegesen.Te mondogatod,hogy kevés a kérdező pénze.De egy kicsit olcsóbb vga kártya árából kijött volna egy drágább,de jobb alaplap.Ennyit akartam.Kedves kérdező arra kérlek,hogy dönts a legjobb belátásod szerint.
2013. máj. 27. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!