Összetudnátok nekem állítani?
Figyelt kérdés
3 dolog kéne: alaplap, proci, videókártya
arra kérnélek titeket hogy állítsatok össze játékra legalkalmasabb kombinációt
a plafon: 80.000 Ft
emellett nekem van még 6Gb ramom (szerintem elég)
nemtudom hogy táp az mennyire fontos plexin keresztül csak ennyit látok: "black power model lpg 19" ha jól tudom 580 W os
azért kérlek meg titeket mert én már belezavarodtam a dologba, hogy melyik VGA erősebb melyiknél meg hogy mit támogat a rohadt alaplap stb..
előre is kösz mindenkinek! :)
2013. máj. 20. 18:28
1/5 Rasta Joint válasza:
Nem ismerem azt a tápot, de szerintem nem valami megbízható, szóval azt is ajánlott lenne venned.
2/5 Rasta Joint válasza:
3/5 anonim válasza:
Úgy van, ahogy az előző mondja, az ilyen ismeretlen tápok általában rosszak, bááár vannak olyan tápok, amik valóban jók, de mi magyarok még csak nem is hallottunk róla.
Egyébként meg az a 6GB ram az milyen? DDR, DDR2 vagy DDR3?
4/5 A kérdező kommentje:
Kingston DDR3
2013. máj. 20. 18:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!