Melyik éri meg jobban?
Figyelt kérdés
Egy Asus HD7970 DC2T vagy egy SAPPHIRE HD 7970 3GB GDDR5 OC with Boost.Árban egy szinten vannak, de az Asus 3év garanciát ad, a Sapphire meg 2 év garanciát ad.2013. máj. 20. 15:26
2/8 A kérdező kommentje:
Értem és pontosan miért?
2013. máj. 20. 15:32
3/8 anonim válasza:
Nem mindig a garancia a lényeg, a Sapphire megbízhatóbb jóval mint egy ASUS. Egyébként 2 év múlva mire lejárna a Sapphirés garancia már rég nem ez a kártya lesz a gépedben elhiheted.
4/8 A kérdező kommentje:
Miért gondolod ezt?Illetve hogy érted hogy megbízhatóbb?
2013. máj. 20. 15:40
5/8 anonim válasza:
ASUS is teljesen megbízható,de itt tényleg a Sapphire éri meg jobban.
6/8 A kérdező kommentje:
Értem én ezt, de miért éri meg jobban?
2013. máj. 20. 15:44
7/8 anonim válasza:
Ezt én se értem. Valószínüleg, mert gyárilag fel van húzva egy kicsit.Én az ASUS mellett állnék, mert ahogy korábban is meg lett említve, 3 év garanciát adnak rá, ezenkívül több a csatlakozó rajta, és fel tudod tuningolni a Sapphire szintjére, mivel a DirectCu2 az egyik legjobb hűtőtípus. Végül pedig, jobban néz ki ( [link] )
8/8 A kérdező kommentje:
Na közben után néztem az összes Sapphire HD7970 után.Nos,Az Asus HD7970 DC2T VGA az összes Sapphire-nál jobb.Kivéve egyet amiben egy GHZ Edition-os GPU van.Szóval nem tudom melyik legyen Sapphire Vapor-X vagy Asus DC2T.
2013. máj. 20. 15:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!