Szerintetek jó ez a konfiguráció játékra?
Figyelt kérdés
Összesen 234 595 forintba kerül. (Amúgy zárójelben megjegyzem, hogy hasonló iMac, ugyanennyi rammal ugyanekkora vinyóval, és hasonló procival majdnem kilencszázezer forint. Ti gondoltátok volna?)
2013. máj. 20. 10:02
11/15 A kérdező kommentje:
Na látjátok mennyi mindent tanultam.... Pont ezért kérdeztem meg tőletek, és köszönöm a válaszokat!
2013. máj. 20. 10:51
12/15 anonim válasza:
Nem tudom miért kell mondjuk AgentK-t lepontozni, sokkal jobb konfigokat rak össze.
13/15 A kérdező kommentje:
Mind a két válasza száz százalékos...
2013. máj. 20. 11:43
14/15 anonim válasza:
AgentK amit összerakott nagyon jó, főleg az AMD-s.
15/15 anonim válasza:
szerintem ez egy rossz vicc!! de még szerencse, hogy megkérdezted. egy i5 proci(42k), egy gtx 560ti(38k), 8gb ram(15k) ha nagyon muszály, akkor az a vinyó, alaplapnak meg egy h61-es(10k)bőven elég! 235k!!!!! jézusom! abbol már olyat veszek hogy mesél!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!