Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik táp a használhatóbb?

Melyik táp a használhatóbb?

Figyelt kérdés

[link] ez vagy [link] ez.

Jelenleg a Xilence van a gépemben, de random (egyre sűrűbben) újraindul. Van rá bármi esély, hogy a mercury-val elfutna a gép? (amd fx 8320, gt 560ti)

2013. máj. 19. 16:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Miből gondolod, hogy a táp miatt indul újra a géped? Nem egy alapkonfig, úgyhogy simán lehet túlmelegedés vagy egyéb hiba, a Xilencen meg gondolom még van gari, úgyhogy mérj rá multiméterrel és ha az hibás, cseréltesd ki.
2013. máj. 19. 16:27
 2/5 A kérdező kommentje:
Túlmelegedést már néztem, az rendben van. 50-60 fok körül mozgott maximum (terhelve).
2013. máj. 19. 16:31
 3/5 A kérdező kommentje:
Egy másik gépben van a mercury. Nem tudom elbírná-e a gépet, elég régi, még pentium 2-höz volt. Csak átmenetileg lenne, mivel jelenleg nincs keret új tápegységre.
2013. máj. 19. 16:33
 4/5 anonim ***** válasza:

FX-8320 125W max

GTX560 Ti 170W max

Mercury teljesítménye a 12V ágon: 168W

Netezés közbe elbírná talán,terhelés alatt jó esetben lekapcsol,rossz esetben ballaghatsz le a nagykukához a hardvereiddel.

2013. máj. 19. 16:37
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, valahogy éreztem, hogy nem szabad rákötni...
2013. máj. 19. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!