Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem adja be az MP3-leját...

Lukovszky Adrián kérdése:

Miért nem adja be az MP3-lejátszóm mappáját a számítógép?

Figyelt kérdés
Légyszíves segítsetek! Tegnap kaptam egy MP3-lejátszót, és rácsatlakoztattam a számítógépre USB-n keresztül, telepítettem meg minden. Amikor rámentem a Sajátgépre, hogy megynissam ezt a Cserélhető Lemezt, nem adta be, hanem azt írta ki, hogy: "Helyezzen be egy lemezt a következő meghajtóba: (E:). Ilyenkore mit tudok csinálni, hogy zenéket tudjak felrakni az MP3-lejátszómra? (SENCOR SFP 1000)
2013. máj. 19. 12:18
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem romlott el közben az USB-d ? Más eszközzel működik ?

Új az mp3 lejátszó ? Azért kérdem, mert a használt lehet vírusos...

2013. máj. 19. 12:35
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen, új az MP3-lejátszóm, csatlakozik meg minden, telepítve van, és ki is ad egy cserélhető lemezt hozzá! A másik USB-m működik, pedig az is Cserélhető Lemezes, és van benne mappa is, ezt meg nem tudom megnyitni!
2013. máj. 19. 14:50
 3/8 anonim ***** válasza:

A másik USB-be át tudod dugni ? Ott is ugyanez van ?

Tudod formázni az mp3 lejátszót ?

Ha továbbra se működik, akkor szvsz vissza kéne vinni oda, ahol vásárolva lett, hogy cseréljék ki.

2013. máj. 19. 15:12
 4/8 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam én már mindent vele, de nincs olyan gomb rajta, hogy tudnám formázni. Minden működik, mert beadja, hogy csatlakoztatva van az USB, csak amikor a Sajátgépre rámegyek, ott (E:) Cserélhető lemezként adja ki az MP3-lejátszóm USB-jét, és amikor rámegyek, azt írja ki, hogy rakjak be egy lemezt a meghajtóba. De nekem nincs olyan lemezem, hiába is raktam be lemezt, nem működött. A másik USB-m, ami a telefonomhoz van csatlakoztatva, azon működik minden, mert rámegyek a (F:) Cserélhető Lemezre és beadja a mappáimat, itt viszont semmit nem ad ki, pedig ez is Cserélhető Lemez.
2013. máj. 19. 15:38
 5/8 anonim ***** válasza:

Windows tudja formázni, jobb gomb klikk és előbukkan a menü.

A cserélhető lemezként való megjelenés teljesen jó !

"amikor rámegyek, azt írja ki, hogy rakjak be egy lemezt a meghajtóba"-mivel hogyan mész rá ?

Amit rá szeretnél másolni, jobb gombbal is ráküldheted az E: meghajtóra.

2013. máj. 19. 19:58
 6/8 A kérdező kommentje:
De bármit csinálok, mindig azt írja ki, hogy helyezzek be egy lemezt a meghajtóba. Formázni se lehet, mert hibár ír ki. Nem tudom mit csináljak vele.
2013. máj. 26. 16:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Ebben az esetben vissza kell vinni a vásárlás helyére, más ötletem nincs.
2013. máj. 26. 22:46
 8/8 A kérdező kommentje:
Már semmi baja, csak a memóriakártyát kellett jobban belerakni.
2013. máj. 27. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!