Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Van olyan játék, amit ez a...

Van olyan játék, amit ez a laptop ne bírna el?

Figyelt kérdés

Laptopot tervezek venni, és ezt néztem ki maganak. Valószínűleg videózni is használnám, tehát a játékokat Fraps-sal föl is venném. Megy rajta a Batllefield 3, PlanteSide, meg a Minecraft stb. legjobb grafikával?

Ha nem, akkor kb. milyen grafikával futnak rajta? Nagyon le kell butítani őket? Vagy egyeltalán nem is mennek?

Illetve még egy kérdés. Van egy 6Gb és egy 8Gb-nyi rammal rendelkező verzió. Érdemes azt a +5000 Ft-ot befizetni a 8Gbyte ramért? Amúgy még nincs is rá elég pénzem, csak tervezgetem.

6Gbyte: [link]

8Gbyte: [link] -8gb

Előre is köszi a segítséget :)

2013. máj. 19. 11:16
 1/4 anonim ***** válasza:

Minden mai játék menne rajta.

A hogyanra nem tudom a választ.

2013. máj. 19. 11:24
 2/4 BM-Striker ***** válasza:

Ez elég ahhoz, hogy mai játékok fussanak, de a nagyobb gépigényűek, nem biztos, hogy élvezhetőek lesznek.

Ez nem egy "gamer" notebook, és én a helyedben kerülném a Pavilion g , és az Asus x száriát(a sörnyű anyaghasználat miatt), és inkánn Lenovo-t , Acer-t, vagy Samsung-ot néznék ebben az árkategóriában.

+5000 ft-ot bőven megér a +4gb ram

2013. máj. 19. 12:25
 3/4 A kérdező kommentje:

A "nem biztos hogy élvezhetőek lesznek" alatt azt érted, hogy laggolnának, vagy csak azt, hogy lejjebb kell venni a grafikájukat ahhoz, hogy játszhatóak legyenek?

Amúgy köszi a segítséget, akkor megnézek más laptopokat is :)

2013. máj. 19. 12:35
 4/4 BM-Striker ***** válasza:
Azt, hogy bizonyos játékoknál le kéne venni a grafikáját, hogy a 40 fps meglegyen és pl. a Crysis 3-nak ez se biztos, hogy elég lenne.
2013. máj. 19. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!