Ezen a gépen elfutna a Battlefield 3?
Figyelt kérdés
Intel(R) Pentium(R) CPU G850 @ 2.90Ghz 2.90GHz
RAM: 4GB (3,47 használható)
32 bites operációs rendszer
Fogalmam sincs mit jelentenek ezek, ha nem írtam ki valamit, szóljatok!
Előre is köszönöm a válaszokat!
2013. máj. 18. 20:04
1/11 Rasta Joint válasza:
Tudni kellene a videokártya típusát.
2/11 anonim válasza:
Én már előre megmondom, hogy nem. Bocs :/
3/11 A kérdező kommentje:
a videókártya ASUS HD 7770
2013. máj. 18. 20:08
4/11 Rasta Joint válasza:
Alacsony felbontáson Med-High körül menni fog, Full HD-n már inkább csak medium körül.
5/11 A kérdező kommentje:
oké, köszönöm
2013. máj. 18. 20:09
6/11 anonim válasza:
"Én már előre megmondom, hogy nem. Bocs :/"
Na látod nem nyert,pont egy alsó középkategóriás VGA-ja van:)
Fog futni szépen :)
7/11 anonim válasza:
Viszont célszerű lenne 64 bites operációs rendszert telepítened.
8/11 anonim válasza:
Nem is a vga-val van gond, úgyhogy igazam volt. Egy ennél jobb 4 magossal is képes multi 64 emberrel akadni.
9/11 anonim válasza:
Akkor nem kell 64-es szerverre menni. Fuck logic.
10/11 anonim válasza:
De ez csak vanilla. Pl.: Karkand-os pályákon sem fog menni, tök mindegy, hogy hányan vannak rajta (gondolom 16 játékossal már nem BF3), ugyan ez a helyzet CQ-el, mivel ott nagyon be van sűrítve minden ember/akció és ezt még sorolhatnám, de a legjobb az lenne, ha letöltenéd a single-t, ha ott fenn tudod tartani az 50-60 árlag fps-t, akkor multiban sem lesz kevesebb, mint 30-40.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!