Új gépet raknák össze! Passzolnak az alkatrészek?
Sziasztok!
Összeraktam magamnak egy gépet kb 1 évet üzemelne utána bővíteném. (A keretem 105-110e)
MOBO: [link]
CPU: [link]
VGA: [link]
ram: [link]
HDD: [link]
HÁZ: [link]
Táp: [link]
jelen pillanat ennyi.Nem tudom hogy a procihoz jár e a gyári hűtés és hogy az elég é mivel nem akarok oc-ni. Esetleg még ez a hűtő belefér: [link]
Mindenesetre köv. júniusban szeretném bővíteni.De ez majd csak a jövő zenéje.
ram:2x [link]
Valaki letudná ellenőrizni,hogy minden megfelelő,passzol?
Hát ha játékra kell akkor nem nagyon jó de ha munkához akkor inkább töb magos procit vegyél ha huzni akarod majd a procit akkor ne ilyen alaplapot vegyél ha nem akarod huzni elég egy Asrock 960GM-GS3 FX alaplap is videókártya nem a legjobb a mai játékokhoz ha játszani szeretnél phenom helyett inkább egy fx 6300 venék mert szar a phenomnak a gyári hütöje nagyon hangos merevlemezböl vegyél 500gb rambol samsungot és pcx állitsd össze mert ott olcso
tápbol meg elég egy fsp hexa 400w is
Ne azt az alaplapot vedd.
Házból is lehetne legalább Sharkoon Vaya
HDD meg nem éri meg.
12300 az 500GB
Igen játékra kell(Vindictus,Tomb Raider,BF3,CoD) és tudom, hogy a 965-ös proci már elég régi de csak 110e-m van tényleg.lecseréltem a mobo-t meg a tápot.
MOBO: [link]
ram: [link]
HDD: [link]
HÁZ: [link]
Táp: [link]
A lényeg az hogy nem akarok Intelt mert túl drága. És tudom azt is, hogy pár ezer forinttal több ért kaphatnék nagyobb hdd-t is. Viszont csak így tudtam kigazdálkodni, hogy minden bele férjen a keretbe. És belátható időn belül nem lesz több pénzem gépre. Jövő júniusban akarok majd bele rakni fx-8350 est és nagyobb vga-t(HD7850).Nagyobb hűtést sem akarok mert a zaj nem nagyon izgat húzni meg úgyse fogom egyiket se.
Ez lenne az első 4 magos gépem.. Eddig egy E4500,2gb ram,HD6670-es gépem volt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!