TD-W8961ND wireless modem nem szórja a jelet, mi lehet a gond?
"Access point" van, ami "activated".
"Broadcast SSID" van, ami "yes".
"WPS" - "no".
Access Point:Activated
Channel:Hungary
Transmit Power:high
Beacon Interval(ms):100(range: 20~1000)
RTS/CTS Threshold:2347(range: 1500~2347)
Fragmentation Threshold(bytes):2346(range: 256~2346, even numbers only)
DTIM(ms):1(range: 1~255)
Wireless Mode:802.11bgn
Ez egy DSL modemmel egybeépített router, normálisan konfigurálva vannak a paraméterek a szolgáltatónak megfelelően (VPI/VCI, PPPoE felhasználónév/jelszó)?
Amúgy ez ebbe egy Annex A szabványú modem van, a magyarországi ADSL szolgáltatók meg inkább az Annex B szabványt használják. A TD-W8961NB lenne ennek az Annex B -s megfelelője. Ki a szolgáltatód?
Bocs, elírtam a típust, 8961NB, szóval annex B-s a cucc. t-online a szolgáltató, vpi/vci-hez nem nyúltam, hagytam alap értékeken - 8 és 35.
PPPoE (LLC) felhasználónév és jelszó szerintem rendben van.
T-Home területen: VPI: 1, VCI: 32
Először is azt nézd meg, hogy a modem-router ki tudta-e építeni az Internet kapcsolatot (Status-->WAN), mert addig hiába várod, hogy legyen Internet Wi-Fi -n keresztül.
MEGVAN!!!!!!!!!!! pvc-t nullára kellett állítani, ott lehetett az 1 és 32 értékeket beállítani. MEgy a cucc!!!!!!!!!!!!!!
Köszömöm a segítséget!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!