Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan lehet wifi antennát...

Hogyan lehet wifi antennát építeni?

Figyelt kérdés
Elkezdtem oldalakat nézegetni, de valami nagyon egyszerű vagy nagy bonyolult, aki csinált már ilyet az leírná hogyan is kell?
2013. máj. 15. 18:47
 1/6 pinkpancser ***** válasza:
Mire szeretnéd használni? Gyenge wifi jelhez, vagy átlőni a fél várost?
2013. máj. 15. 19:25
 2/6 A kérdező kommentje:
Gyenge wifi jelhez. A (TP LINK 340GD) router jelét szeretném felerősíteni. Ha a router és a telefonom közé állok be akkor is már gyengül a jel. A mellette lévő helységben már csak egy egységet mutat, a harmadik falig bírja, de már az is szenvedés neki. Viszont ha csak egy fal van akkor kb 20 méterig bírja még.
2013. máj. 16. 09:11
 3/6 pinkpancser ***** válasza:

Akkor inkább venni lenne érdemes egy erősebb antennát. A legtöbb otthon gyártható antenna ugyanis irányított.

Telefon egyébként máshol jó? Mert ha annak gyenge az antennája akkor a router hiába erős.

2013. máj. 16. 14:34
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem a legerősebb antenna van a telóban, de nem lehet rá panaszom. Építeni szeretnék, nem az ár miatt, csak azért mert olyat még nem csináltam.
2013. máj. 17. 10:09
 5/6 anonim ***** válasza:

Állítólag a sörös doboz erősíti a jelet, de csak úgy halottam én nem próbáltam.

Viszont sztem érdemesebb egy erősebb routert venni. A TP linknek típustól függően 2 vagy 3 nagy erős antennája van és akár 500 m-ig is jó. Az ára sem vészes.

2013. máj. 20. 12:56
 6/6 pinkpancser ***** válasza:

Ha annyira építeni akarsz, akkor 2,5mm2-es tömör rézdrót és egy darab NYÁK lemez kell. Na meg kábel és csatlakozó.

[link]

Egyszerű, jó, viszont irányított.

2013. máj. 20. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!