Hogyan lehet wifi antennát építeni?
Figyelt kérdés
Elkezdtem oldalakat nézegetni, de valami nagyon egyszerű vagy nagy bonyolult, aki csinált már ilyet az leírná hogyan is kell?2013. máj. 15. 18:47
1/6 pinkpancser válasza:
Mire szeretnéd használni? Gyenge wifi jelhez, vagy átlőni a fél várost?
2/6 A kérdező kommentje:
Gyenge wifi jelhez. A (TP LINK 340GD) router jelét szeretném felerősíteni. Ha a router és a telefonom közé állok be akkor is már gyengül a jel. A mellette lévő helységben már csak egy egységet mutat, a harmadik falig bírja, de már az is szenvedés neki. Viszont ha csak egy fal van akkor kb 20 méterig bírja még.
2013. máj. 16. 09:11
3/6 pinkpancser válasza:
Akkor inkább venni lenne érdemes egy erősebb antennát. A legtöbb otthon gyártható antenna ugyanis irányított.
Telefon egyébként máshol jó? Mert ha annak gyenge az antennája akkor a router hiába erős.
4/6 A kérdező kommentje:
Nem a legerősebb antenna van a telóban, de nem lehet rá panaszom. Építeni szeretnék, nem az ár miatt, csak azért mert olyat még nem csináltam.
2013. máj. 17. 10:09
5/6 anonim válasza:
Állítólag a sörös doboz erősíti a jelet, de csak úgy halottam én nem próbáltam.
Viszont sztem érdemesebb egy erősebb routert venni. A TP linknek típustól függően 2 vagy 3 nagy erős antennája van és akár 500 m-ig is jó. Az ára sem vészes.
6/6 pinkpancser válasza:
Ha annyira építeni akarsz, akkor 2,5mm2-es tömör rézdrót és egy darab NYÁK lemez kell. Na meg kábel és csatlakozó.
Egyszerű, jó, viszont irányított.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!