Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ezt a hangszóró mivel tudnám...

Ezt a hangszóró mivel tudnám a falra rögzíteni?

Figyelt kérdés
[link]

2013. máj. 15. 13:59
 1/8 A kérdező kommentje:
kicsi, kb 1.5 kg lehet a súlya
2013. máj. 15. 14:01
 2/8 anonim ***** válasza:
művészi képről beszélünk
2013. máj. 15. 14:05
 3/8 anonim ***** válasza:
Pattex pillanatragasztóval.
2013. máj. 15. 14:07
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Extra erős , kétoldalas ragasztószalag.

Amúgy tényleg zsír a kép.

2013. máj. 15. 14:12
 5/8 anonim ***** válasza:
7%
amúgy ez olyan mintha lefényképezném a cipőm talpát és feltennék egy kérdést hogy szerintetek illik-e a ruhámhoz
2013. máj. 15. 14:13
 6/8 anonim válasza:
ahol kijön a kábel nincs megoldva az elvezetése, nem rögzíthető falra rendesen, esetleg ha csinálsz neki egy polcot, a pillanatragasztót nem tartom jó ötletnek, a fal elengedné festékréteggel együtt, és lenne egy ronda falad, meg egy összebaszott hátú hangfalad. abba is gondolj bele, mennyire rezonál, biztos nem lenne jó a ragasztás szerintem. én egy olyan megoldást tudok elképzelni, hogy rezgéscsillapító gumit tenni a hátljára, akkor a kábel is kényelmesen ki tud jönni, valamint ha levehető az eleje, akkor egy kis helyen átfurni, majd egy drótot átvezetni rajta, amire fel tudod akasztani, mint egy képet. Másik megoldás ha nem szerelhető, hogy fursz rá egy lukat és ráakasztod:D én a polcos megoldást választanám, szerintem az a legjobb hangtechnikát tekintve.
2013. máj. 15. 14:20
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha az elejét fényképezte volna le, akkor meg az lenne a bajotok, hogy nem tudjátok hogy milyen a hátulja.

Kössetek bele mindenbe!

____

Amúgy ha csinálsz neki egy kicsi polcocskát, az se rossz:)

2013. máj. 15. 14:28
 8/8 A kérdező kommentje:

"amúgy ez olyan mintha lefényképezném

a cipőm talpát és feltennék egy kérdést

hogy szerintetek illik-e a ruhámhoz"

talán a falat is fényképezzem le? mi bajod a hátuljával, hogy az egyik válaszolóval értsek egyet, jobb lenne, ha az elejét fényképezem le?

köszönöm :)) akkor maradok a polcos megoldásnál!

2013. máj. 19. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!