12/15 anonim válasza:
" "Szerintem 10 évig biztos. A processzorokkal nem szokott gond lenni (de azért szerezz hozzá böcsületes hűtést)"
Ez az ébren álmodozás kategóriája? "
Nem az volt a kérdés, hogy 10 év múlva is csúcs processzor marad, te nagyon jani, hanem 10 év múlva se számít majd gyengének és 10 év múlva is működni fog...
Ennyi erővel vehetnél 2 évente mindig új processzort...
13/15 anonim válasza:
"Nem az volt a kérdés, hogy 10 év múlva is csúcs processzor marad, te nagyon jani, hanem 10 év múlva se számít majd gyengének"
Te talán tudod mi lesz 10 év múlva te iq harcos? Már most is kérdéses ezeknek a CPU-knak a 2-3 évnél tovább "maradása", csak ehhez tájékozódni is kéne nem csak okoskodni, te "nagyon jani".
14/15 A kérdező kommentje:
Nem tervezem 10 évig használni lényeg hogy 3 - 4 évig birja a játékokat maxon futatni.
2013. máj. 17. 19:19
15/15 anonim válasza:
A jövőbe nem látok, most viszont elég penge proci. A legújabb játékok (Battlefiled 3, Far Cry 3 már mind a 8 szálat dolgoztatják), ráadásul még úgy is játszhatsz, hogy ez-az fut a háttérben. (COD Modern Warfare 3-mal úgy is játszottam maxon, hogy videót konvertáltam a háttérben) :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!