Mért van ez? volt 2 gb ram a gépembe beleraktam még +4 gb ot összeraktam be is indul de a képernyőn nem látok semmit mintha rá se tettem volna a képernyőre pedig rátettem
Figyelt kérdés
mind2 ram dd3 as 1333mhz -es2013. máj. 14. 16:36
1/10 anonim válasza:
"mintha rá se tettem volna a képernyőre pedig rátettem"
Ezt nem is értem...
Alaplapod típusa?
2/10 A kérdező kommentje:
asrock g41m vs3
ram amit vettem
kingmax dd3 1333mhz 4gb os
2013. máj. 14. 16:41
3/10 anonim válasza:
Vagy nem tetted be rendesen a RAM-ot vagy rossz a slot vagy rossz a RAM.
Tedd át a meglévő 2 GB-osat a másik slotba és kapcsold be. Ha jó, akkor a slot is jó. Ezután tedd be csak az újat, ha az is jó akkor a RAM is jó és akkor passz...
Bármelyik esetben h nem indul a gép akkor az adott alkatrész a hibás...
4/10 A kérdező kommentje:
okés köszi megpróbálom
2013. máj. 14. 16:46
5/10 A kérdező kommentje:
nemsoká irok :)
2013. máj. 14. 16:46
6/10 A kérdező kommentje:
most átraktam a 2 gb osta a másik slotba most miny belerakom a 4gb osat abba a slotba amelyikbe a 2gb os volt
2013. máj. 14. 16:53
7/10 A kérdező kommentje:
beleraktam a 4gb osat de nem jó :S itt a link az ujról
2013. máj. 14. 17:05
8/10 anonim válasza:
erről nincs mit linkelni. Ezek szerint a RAM rossz. Próbáld ki a másik slotban is, ha ott sem megy akkor vidd vissza, cserélted ki...
9/10 anonim válasza:
szerintem csak ugyanolyan RAMokat tudsz betenni (pl 2db 2 gigasat, vagy 2db 4 gigasat, de 1 2eset meg egy 4eset nem)
10/10 anonim válasza:
Miért ne tudna? Nálam is 2 db 512-es meg egy 1 GB-os volt a régi gépembe. Ez hülyeség, mennie kéne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!