PC vagy Notebook? (Bővebben lennt! )
Sziasztok!
Jövőre érettségizek és egyetemre szeretnék menni.
Csak nem tudom, hogy felfognak-e venni.
Szeretnék egy új számítógépet.
Nem tudom, hogy most akkor PC-t vagy Notebook-ot lenne érdemes venni?
Az asztali gépre hajlok személy szerint... de egyetemre nem célszerű azt vennem.
Szerintetek?
Az sem biztos hogy felvennének oda. :o
Szóval bizonytalan vagyok, hogy melyiket vegyem? (érettségi után dolgoznék kicsit, hogy összeszedjem magam arra, vagy hogy is mondjam :))De mire odajutok, hogy 1-2 éven belül egyetemre menni, addigra a Notebook garanciája is lejár meg minden, szóval bizonytalan lesz a működése akkumulátor stb....( most nyáron venném meg a gépet.)
Egyetemre csak akkor vegyél lapost,ha koleszos lennél.
Egyébként csak arra jó ott a laptop,hogy megbukj.
100%, hogy koleszos lennék.
Miért buknék meg?
Arról lehetne pl tanúlni. (kicsit gamelni zenét hallgatni és a legfőképpen kapcsolatot tartani.)
Egyébként kb 250 kilométerre van a suli innen.
Milyen szakrra jelenbtkeznél?
Egyébként ha most kell a gép vegyél asztalit, és majd akkor vedd elő a témát újra, ha fölvesznek.
Akkor elöb vegyem meg az asztali gépet és majd ha kiderült, hogy felvesznek csak akkor vegyem meg a notebookot igaz?
Persze akkor szinte csak a koleszban élnék a drága asztali gép meg itthon maradna porosodni. :S
De,a koleszba igen.
Oda manapság már elengedhetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!