Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Menthetőek még az adatok?

Diablo22 kérdése:

Menthetőek még az adatok?

Figyelt kérdés

Tegnap tönkrement az 1 gigás pendrive-om, és egy rakás adat volt rámentve. Regények és egyéb számomra fontos adatok voltak rajta, és félek, hogy menthetetlenek.

A pendrive-ot amúgy szét is szedtem, és döbbenten vettem észre, hogy nem memóriakártyával működő adathordozóról van szó, hanem olyanról, ami egy sima kis ún. relédarab és úgy néz ki mint egy aprócska winchester.

Nagy szükségem van segítségre, mert, ha nem tudom megmenteni, az összes eddig írt regényem és minden adatom elveszik róla.

L/24

2013. máj. 14. 13:42
 1/5 anonim ***** válasza:

Eletroműszerész talán tud segíteni.

Tanulság: pendrive-on csak addig tartunk adatot, amíg egyik gépről a másikra átvisszük.

2013. máj. 14. 13:53
 2/5 anonim ***** válasza:

Komolyabb szervízek foglalkoznak flash adathordozó adatmentésével, de elég drága mulatság

ők konkrétan foglalkoznak ilennel tudtommal:

[link]

rengeteg szakdolgozatot mentettek már meg a teljes pusztulástól... :D

2013. máj. 14. 14:25
 3/5 anonim válasza:
Vicces, de nekem egyszer egy ScanDisk megmentett egy pendrivémet. Esetleg próbáld meg
2013. máj. 14. 15:24
 4/5 A kérdező kommentje:
És, ha az USB-dugó eltört, akkor mi a teendő? Mert én leműtöttem róla azt a részt, mivel két repedés volt a dugó két felén...
2013. máj. 14. 19:30
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem ők segítettek:

[link]

Elfogadható áron dolgoznak. Legalábbis a Kürt Kft-hez képest.

2013. máj. 15. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!