Milyen játékokat bír ez a gép?
Figyelt kérdés
AMD Athlon 64 3200+ 2.2 GHz
1,0 GB DDR RAM
Nvidia Geforce FX 5500 256 MB
Tudnátok sorolni egy pár játékot ami ezen a régi gépen is megy (GTA-kon kívül na meg Star Wars, Far cry) ?
2013. máj. 13. 19:28
1/2 anonim 

válasza:

far cry-ból max az elsőt bírná szerintem talán a másodikat még,amúgy cs 1.6 ami nagyon jó játék de ha történeteset,akkor deus ex,nekem az a kedvenc régi játékom,de nem vagyok egy nagy "retro" őrült....
2/2 anonim 

válasza:

Mario, bomberman, quake, Ut, doom, doom 2 , doom3, Turok, mortal kombat, mortal kombat 2, mortal kombat 3 , mortal kombat 4, Virtual fighter, virtual coop, terep, terep2, 4x4 evo, pokoli szomszédok 1, pokoli szomszédok 2, pokoli szomszédok 3, pokoli szomszédok 4, pokoli szomszédok 5, UT2, Prehistoric, WOW, metin, metin2, Metin2 mester, NFS1, NFS2, NFS3,
www.gepigeny.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!