Windows7 hiba, újra indulás?
Lenne egy olyan kérdésem, hogy miért de ahogy játszok, újra indul a gép és ezt az üzenetet kapom:
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: BlueScreen
Operációs rendszer verziója: 6.1.7600.2.0.0.256.48
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk a problémáról:
BCCode: 116
BCP1: 85475510
BCP2: 90B795BC
BCP3: C000000D
BCP4: 00000003
OS Version: 6_1_7600
Service Pack: 0_0
Product: 256_1
Tudom hogy kék halál, meg minden de miért? Processzor túlmelegedés nem tudom hogy mennyi a hőmérséklete, de a gép nem rég lett ki takarítva, nem hibásak a hardverek.
Valami megoldás? Format C megvolt.
#1 vagyok.
elvileg csak OS Version: 6_1_7600 alatt fordul elő.
Játék közben néztem a hőmérsékleteket. Aerot kikapcsoltam!.
GPU-felment 96ra és emelkedett.
Hogy tudom megoldani hogy ne menjen fel? Esetleg procipasztát rakjak a procira? Mert a legutolsó takarításnál kimaradt.
off: Ó de rég WoW-oztam basszus. Szép emlékek :D
on: Procpiasztát hiába raknál rá, CPU hőmérséklet ha magas is, de ebben a tartományban még elmegy. A GPU-d valami elég öreg melegedős cucc lehet (nekem az X1800-as kártya halt bele a hőbe), rövid távon fel tudod húzni a VGA ventit, hogy magasabb fordulatszámon pörögjön, de ez átmeneti megoldás, mert ekkora hőmérsékleten előbb-utóbb elhalálozik. GPU-n is lehet persze újrapasztázni, de ahhoz szét kell kapni rendesen a cuccot, ha garis, inkább vidd vissza és cseréltesd ki. Plusz szerintem a GPU hője melegítheti erősen a többi alkatrészt is, nem hiszem hogy HDD önerőből felmegy ekkora hőmérsékletre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!