7850 2gb tuningolt 1050/1250 kátyával fog menni metro last light maxhoz közeli full hd beállítással?
Figyelt kérdés
2013. máj. 12. 22:39
1/5 anonim válasza:
Ha megjelenik, kiderül. Az előző részét alapul véve viszont ebben nem lennék nagyon biztos. Nekem is 7850-em kisebb tuninggal és elővettem a Metro 2033-t...max grafikán azt sem bírja (legalábbis durvább helyeken) szóval sok jóra nem számítok. Egy egyszerű magas beállítás szvsz menni fog, de a max az nem túl sanszos. Ajánlott gépigényre GTX480-t írnak, ami nyers erőben a tuningolt 7850-nel lehet pariban, viszont az ajánlott gépigényt nem max grafikára szokták megadni...
2/5 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, hogy mire fel van ennyire magas gépigénye annak a játéknak? Vannak ezerszer szebb, jobb fizikájú, nagyobb terekkel dolgozó játékok, amik sokkal jobban futnak. Még az arma 2 is jobban fut nála, pedig az az optimalizálatlanság fellegvára!
3/5 anonim válasza:
7850 nem fogja bírni( fullon ). Még az ajánlott kártya is ha jól emlékszem 7870/7950 talán. Nem gyenge kártya a 7850 sem, de hát vannak határai. 1920x1080p-be menni fog, de pár beállításról lekell mondanod.
4/5 anonim válasza:
Egy nagy szemétség hogy 60-80 ezres felső kategoriás kártya kell hogy élvezetesen lehessen játszani.Megis érdemlik a játék tervezők készitők hogy a felhasználok warezolnak.
5/5 anonim válasza:
Torrenten fenn van a game, van hozzá benchmark is, tolhatna poénból mindenki egy Max beállítás, dx11, 16xAA kombót, és megírhatnátok mennyi lett, vicces eredmények születnek :)
Nekem minden maxon HD6870-essel 8-12FPS között mozgott.
Viszont a lentebb húzott AA és DX10 már játszhatóbbá teszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!