ASUS SABERTOOTH (Z77) -hez processzor?
I7-esben gondolkodtam, mert hosszabb távra tervezem.
I7-est javasoltok vagy I5-öst, továbbá "K"-s processzort, "S"-eset vagy simát max. grafikás játékokhoz és kódoláshoz?
Cooler Master 450-esre gondoltam, vga-nak pedig:
SAPPHIRE HD 6670 1GB GDDR5 Ultimate-t
továbbá még 1 dvd olvasó, 1 db 120 gb ssd (sata 3), 1db hdd (1 vagy 2 terra, sata 3), meg 2*4 GB 1600MHz-es Corsair Vengeance memória.
A vga-nál tetszik, hogy passzív hűtéses, de ha gondolod, ajánlj optimálisabbat (vga-ra nem akarnék 40k-nál többet költeni).
Hűtési gondok miatt tartok, mert Cooler Master Silencio 551-es házba tenném az egészet, nem hiszem, hogy olyan jól levegőzik, mint egy Xilence Black Hornet. Javaslatot, ötletet várok :)
Gondolom akkor játszani nem nagyon akarsz.
RAM milyen lenne pontosan?
Táp pontosan?
Linket dobj.
Játékra is használnám, de 1 monitoron, max grafikán újabb játékokat pl: BF3 (szerintem a 3 monitoros játékok igen jó játékélményt adhatnak, de azt azért túlzásnak érzem); épp ezért írtam, ha gondolod, ajánlhatsz jobb vga-t :)
Memória:
Mennyid van mindenre?
Ezzel a bf3 fullt felejtsd el, de még a mediumot is lehet.
RAM nem jó.
Felejtsük el ezeket a magas,bordázott vackokat,mert nem fog elférni mellette egy rendes hűtő.
Max grafikán játszani a BF3-t meg legalább HD7870.
Komolyabb játékokhoz meg HD7950 vagy HD7970.
Tápnak meg mehetne FSP Raider 550W?
Milyen tuning hűtőt néztél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!