Nem rajoskodásból, de mitszóltok ehhez a konfighoz?
MB: M4A89TD PRO/USB3
CPU: AMD Phenom II X6 1090T 3.2 GHZ.
CPU COOLER: Scythe Mugen 3
RAM: Corsair Vengeance Blue 16GB KIT. 4X4GB
VGA: MSI Radeon HD 6870 OC 1GB GDDR5
PSU: Nexus 1000W Modular (RX-1K)
SSD: Corsair 120GB Force 3
HDD1: Western Digital 1TB SATA-III 64Mb HDD (WD1002FAEX). WD Caviar Black Széria
HDD2: Samsung Spinpoint F3 1TB 32MB 7200rpm SATA2 HD103SJ
CASE: Thermaltake Dokker Black
CASE COOLERS: 5 Db. 120mm-es 1000 rpm, 1 Db. 140mm-es 1200 rpm, 1 Db 90 mm-es 1400 rpm.
MONITOR: PHILIPS 227E3L 24" 1080P
Ki vesz manapság amd procit, olcsónak olcsó, de irtó rossz.
Vegyél i7, én is azt vettem, nem bántam meg, ssdből 240 giga, mert a 120 kevés. WD ből is 3 TB jobb lenne. Memória 32 gb is jobb lenne. Monitorból dell 23 IPS kijelzős fullHD .
Ja ez meg az én konfigom, nem rajságból, de szerintem jobb.
Franky30!
Mire alapozod azt a választ, hogy az AMD rossz? Fejtsd ki kérlek és valami épkézláb indokot várok. :) Minek vegyen i7-et? Átlag felhasználónak teljesen felesleges. 32GB ismét mi a fenének? Még a 16GB is bőven kihasználatlan egy átlagos felhasználónak. 120GB-s SSD kevés? Bőven ráfér az OP. rendszer és a legfontosabb programok. Illetve az a 2TB tárhely is gondolom bőségesen elegendő neki. Illetve miből gondolod, hogy a kérdezőnek annyi pénze van, amiből meg tudná venni a te általad ajánlott cuccokat?
Igazábol azért 1KW-os tápegységem, mert anno 4 GPUban gondolkoztam. Bár nemtudom ennek van e realitása a processzoromhoz képest. Ja, és Franky temeg ülj le 1-es :)
Alapjaiban rengeted a konfigom.
Macek
Ebből a válaszból nekem az jött le, hogy egy 2GB-s GT630 szerinted jobb, mint az az 1GB-s HD6870...
A VRAM nem minden, az alapján megítélni egy kártyát nem lehet.
Anno ez a VGA elégvolt mindenhez. Akkormég nemvolt BF3, CR3, max a Metro 2033 tudta megszorongatni valamejest.
Azért visszautalnék előző komentemhez, "kb 2 éve kezdtem el összerakni". A fejlesztés részletekben történt, pl. először még a vinyóm is IDEs volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!