Egy számitógépet akarok venni, és a Vidi kártya integrált!? Többi lent!
Figyelt kérdés
Ez a gép lenne: [link]
és irták hogy integrált ha én máikat akarok bele rakni akk hogyan tudnék belerakni?
2013. máj. 12. 08:14
2/12 A kérdező kommentje:
De miért? ez hogy működik?
2013. máj. 12. 10:06
3/12 anonim válasza:
Van benne PCi-e foglalat, de a 200W-os táp nem bírná.
4/12 A kérdező kommentje:
És mit takar az a PCi fogalat? Nagyon kezdő vagyok!.
2013. máj. 12. 10:35
5/12 A kérdező kommentje:
+ Irják hogy a proci tipusa választható melyiket válasszam?
Többnyire játékkra akarom majd használni. ha veszek bele ramokat mert nem tudom ebbe mennyi lesz örülnék ha FarCry3 CodMW3 elfutnának rajta mert a ramon ne müljön ink a proci leygen angyon jó!
2013. máj. 12. 10:43
6/12 A kérdező kommentje:
Ez lehet hülye kérdés lesz de a gépbe lesz minden ugye?(Csak mert olcsó)Szóval ram, proci, proci hűtő, Vidikártya, winchester,stb..? :D
2013. máj. 12. 10:51
7/12 anonim válasza:
ezzel a géppel nem menne a far cry 3, talán meg a cod low/med beallitasokkal.
8/12 anonim válasza:
Jah, és azt tutod kedves kérdező, hogy idézek: "A memória, merevlemez, optikai meghajtó opcionális!" Vagyis azt NEKED kell beletenni? Pardon, venni?
9/12 A kérdező kommentje:
Ezt nem értem, szóval ez nem egy komplett számitógép? Ehez még kell vennem RAM-ot meg mindent??
2013. máj. 12. 17:18
10/12 anonim válasza:
Amit írtam, igen. Számítógép ami jó, min 50.000 ft. Ez árban, max olyat kapsz, amivel hajtépésig tudsz internetezni, filmet nézni is kb, szóval, én még gyűjtenék rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!