Ez a laptop megérné így (Lenovo IdeaPad G580AH+ssd)?
Laptopba nem tennék SSD-t, mert szükség van HDD-re.
SSD-re csak a rendszert tenném, hogy gyors elérésű legyen, statikus fájlokat nem. Meg amúgy is elég sérülékeny.
Hááát.Egy laptopban nem sok hely van plusz dolgokat bepakolni, kb semennyi.
Esetleg ha kiveszed az optikai meghajtót, annak a helyére kerettel TALÁN be lehet tenni.
De nem minden modellnél.
Értem, köszönöm. És magáról a laptopról mi a véleményed? 200 ezerig felmehetnék, de úgy gondolom nem nyújtanak annyival többet ennél a 165 ezres-nél hogy megérje.
Delleket nézegettem, de drágábbak azért jóval és a Lenovo se hiszem, hogy sokkal rosszabb márka.
De, minden modellbe be lehet építeni azt a bizonyos keretet...
Én hardveraprón használtan vettem egy ilyyent 1000 Ftért. Van 12 mm-es és 9 mm is ha jól tudom.
Maga a gép amúgy jó.
A DELL-ből olyat érdemes venni, ami minimum Vostro.
Inspironoknak szörnyű a hűtése, sokan panaszkodnak rá, hogy leáll melegben a gép. Túlmelegszik.
A vostro meg egy 270ezres kategória kb oprendszerrel.
Lenovo-t még nem használtam, de mivel az IBM tervei alapján készülnek, annyira nem lehetnek rosszak.
Szerintem 170-et megér.
Egyébként SSD-sek! Nem féltek az adatvesztéstől?
Van néhány hibajelenség, ami pendrive*-oknál szokott jelentkezni, szerintem ez fennáll SSD-nél is. Amikor valami kósza fesz.szinttől elvész a rendszertábla az egészről és odalesz minden adat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!