Lehet ezt a grafikus kartyat tulhajtani?
errol a kartyarol van szo
a kartyan eredetileg nem volt az a ventilator,ugy lett raragasztva pillanatragasztoval,egy kicsit el is folyt
>>>>>>>>>>>EZZEL UGROT A JOTALAS?
>>>>>>>>>>>EZ a venti eleg lenne h tulhajtsam a kartyat???
az everest es a gpuid 39-42 fogokt mernek
>>>>>>>>>>>meddig szabad emelkednie egy kartyanak?
http://www.youtube.com/watch?v=yfUnl56XOKg
youtubon latam h ugyan ezt a PALIT 9500GT 1GB DDR2 kartyat felhuztak
500/400/1400 -rol core720/memory502/shader1685-re....en ha csak egy 650 re huznam a coret akkor a tobbit menyire kene allitani?/azert nem akarom nagyon huzni mert meg szerintem egy ket evig meg lessz a gep es nem akarok mar venni uj kartyat bele
Ha tulhajtom es a jotalasra visszavinem akkor azt eszre veszik ?/vissza allitanam az eredetire /
Én a rivatunert ajánlanám, ha már húzni akarod! Automatikusan és manuálisan is be lehet állítani a módosítandó értékeket. Ha fontos, hogy sokáig menjen, ne húzd! Egyébként fontos, hogy milyen alaplap, ram van a vga mellett...
És igen, ugrik a garancia:)
Faszom te is valami értelmiségi lehetsz, vagy csak valami poénos idióta, mindenesetre a "pillanatragasztós" rész kifejezetten tetszett egy olyan kérdésben ami alapvetően tuningolásról szól. De mindegy az ember a saját hibáiból tanul égesd le nyugodtan, garancia ugrik egyből és mivel látszik a képen h nem múltál el még 14 van mit tanulnod.
Segítségképp:
-tuningolni csak NORMÁLIS hűtés mellett állunk neki és ha a ventit túl tudjuk szabályozni pl Rivatunerba (ez a 2 nálad nincs meg)
-olyan kártyát tuningolunk amit van értelme (ezt nincs)
-én véleményem az h vgat nem éri meg húzni, nem úgy mint a procit
na gl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!