Megéri windows8-at venni?
Ha az árat nézzük, egyik rendszer sem ér annyit, amennyit kérnek érte.
De kettő közül mindenképpen win7, a win8 egy vicc és már a májkrémszoft is érzi, hogy bukás lesz.
Teljesen mindegy, a Win8 is ugyan úgy használható mint a 7-es, csak páran képtelenek alkalmazkodni és új dolgokat megismerni.
De az valóban igaz, hogy minden oprendszer túl drága. Azt vedd amelyiket olcsóbban be tudod szerezni esetleg.
# 4
Csak egy raklap driver küzd vele. Meg a régi játékok nem mennek... A legjobb, hogy korlátozza alapból a hálókártya működést 'energiagazdálkodás' címszó alatt, szegény user meg nem érti miért tölt 10 percig a facebook.
@16:44: Nem tudom, nekem igazából eddig csak 1 driverrel volt gondom, de az már Win7 alatt sem ment, illetve most volt egy 1998-as program nem menet.
De ezen kívül nekem még egyszer nem volt kompatibilitási gondom, pedig már használom egy ideje.
"Legrosszabb" esetben a Win7-es drivereket is lazán fel lehet tenni, működnek.
# 7
Elindulni elindul, de pl FEZ esetén nincs menüszöveg. (Csak Win8 alatt, nincs rá megoldás.) Sokszor rossz beállításokkal indít dolgokat. (Úgy értem, a hardverek felé nem jelzi, ha teljesítményre van szükség, bár ez nem túl sűrű.)
Mondjuk a support odatette magát, vagyis ez a kinek hogy fut stb a microsoft oldalán tetszett, hogyha legalább fenn áll a kompatibilitási probléma megoldhasd. Nem rossz rendszer, de nem azért nem tetszik, mert csempés. (Ugyanúgy van asztal benne, azt használom, és kész, nem nagy történet.:) )
Hmm megnézem én is majd azt ami neked nem ment.
A csempés felületet ha csak a start menü helyett használod, akkor elég jó.
Jobban testre szabható és a keresés is nekem jelentősen gyorsabb rajta, mint a Win7-esen.
Azon full screenen megnyitni alkalmazásokat tényleg nem túl nyerő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!