Krisz2 kérdése:
Radeon Hd7950 vs. GTX 660?
Figyelt kérdés
Melyik a jobb?Specifikációk alapján ugyan olyannak tűnt(szinte) akkor mi ez a nagy árkülönbség?2013. máj. 10. 14:21
1/12 anonim válasza:
Az árkülönbségről csak annyit, hogy az NVIDIA többért adja a kártyáit. Csak ennyit xD.
Az AMD/ATI jobb ár/érték aránnyal rendelkezik.
3/12 anonim válasza:
Messze nem egy kategória.
GTX660=HD7850
GTX660Ti=HD7870
GTX670~HD7950
Nem tudom honnan vetted hogy ugyanolyan.
4/12 A kérdező kommentje:
2013. máj. 10. 14:28
5/12 A kérdező kommentje:
ezt még a harmadik előtt írtam így már értem :D
2013. máj. 10. 14:29
6/12 anonim válasza:
Ezek az adatok csak azonos típusban belül határozzák meg a GPU erősségét. HD7950 messze erősebb.
7/12 anonim válasza:
A papírforma nem jelent semmit szinte.Mert lehet ugyanaz a specifikációjuk, attól nem ugyanazok.Az AMD a GCN architektúrát használ, az Nvidia meg Kepler-t használja.Én a HD7950 ajánlom.
8/12 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat!Nem értek annyira az nVidiához valaki azt mondta h egy kategória de így már értem :D
2013. máj. 10. 14:33
9/12 anonim válasza:
Hagyjuk már ezt a specifikáció alapján való összehasonlítást.
Semmi értelme,nem mond el semmit a valós teljesítményéről.
Teszteket kell nézni,nem holmi órajeleket,meg VRAM-ot.
10/12 anonim válasza:
"Lehet én néztem be valamit de a két kari között csak annyi különbség van hogy az AMD-nek van + 1gb ramja és az nvidia pedig pár MHz-vel erősebb(papíron) "
Még papírforma szerint is a felszínt karcolgattad az órajel és vram kettőssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!