Valaki tud segíteni? Szakértelem, tapasztalat kell ide most nekem. Melyik a tuningbarátabb lap?
Figyelt kérdés
Hosszas gondolkodás után ezeket néztem amik jó árban vannak, de nem tudok dönteni: [link] és [link] De nem tudom, hogy melyiket válasszam nem tudom melyik jobb és miben, ha valaki esetleg tudna segíteni, hogy melyiket érdemes venni később tuningra szeretném használni, és esetleg 2 videókártyát szeretnék bele tenni. De ha valaki tud ilyen árban hasonló/jobb alaplapot akkor komment vagy privátban kérném a javaslatokat.2013. máj. 9. 22:28
2/3 anonim válasza:
Azt nem tudom leírni neked, hogy melyik a jobb lap, viszont a tapasztalatomat eltudom mondani a Z77A-G43-ról, mivel nekem is olyan van. Kitűnő kis lap minőségien felszerelve. A BIOS nagyon kezelhető még a legegyszerűbb felhasználók is be tudják állítani rajta a fontosabb dolgokat. Nekem egy i5-3570K van benne, és 4,4Ghz-en hibátlanul ketyeg egy Cooler Master Hyper 212 EVO hűtővel felszerelve. Ezen kívül még egy Asus GeForce GTX 650TI videókártya van belerakva ami szintén tökéletesen üzemel. Igazából nem is tudom mit írhatnék még, mivel számomra ezek voltak a fő szempontok: Z77-es chipset, PCIe 3.0, Gigabites LAN, USB 3.0 és SATA3-as csatlakozók legyenek rajta és úgy érzem, megtaláltam az ezeknek megfelelő alaplapot méghozzá egész kedvező áron (27 ezer). A lap már több mint fél éve remekül teszi a dolgát az említett processzor órajelet produkálva és eddig semmiféle problémám nem volt vele. Remélem tudtam segíteni a döntésben! :)
3/3 BM-Striker válasza:
Az Extereme 4 az MSI Z77A-G46-tal egy kategória.
Ha 2 vga.t jarsz akkor az Extreme 4 jobb, mert at képes 8x/8x PCI-e-re, míg a g43 nem.
Azonkívül g43 nem támgatja az sli-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!