Ez a gép kiszolgálna pár évig? (4-5)
Alaplap: GIGABYTE GA-990FXA-UD3
Processzor: AMD FX-8320 3.50GHz AM3+ BOX
Memória: CORSAIR 8GB Vengeance DDR3 1866MHz CL9 KIT
Videókártya: SAPPHIRE HD7970 3GB GDDR5 VAPOR-X PCIE
Merevlemez: WD 1TB Red IntelliPower 64MB SATA3
Ház: THERMALTAKE VN40006W2N Commander MS-I Snow Edition
Táp: FSP Raider 650
CPU hűtő: COOLERMASTER Hyper 212 EVO
Ezzel a géppel minden stimmel ? Tehát hogy nem kevés az az alaplap neki amit választottam meg hasonló dolgok érdekelnének .
Azt meghiszem, hogy erős gép.
De én inkább FM2-re építenék már.
Amúgy ha belefér a házba, akkor bőven jó lesz.
Mire használnád?
Az első válasza totál hülyeség.
Nade, 4-5 év az rengeteg idő, és hát ezt így nem lehet megmondani. Gépnek gép maradna, csak nagyon elavulna. Amúgy tápnak jó az FSP Raider 650, de akkor én már inkább vennék SeaSonic m12 520-at(vagy 2 ezerért drágábban van 620).
CPU hűtőnek meg sokkal inkább vegyél egy Alpenfoehn Brockent. Hidd el, megéri ráadni azt a +4 ezret, főleg ha még tuningolni is szeretnéd a procit.
Nade, a 4-5 év rengeteg idő, és kiszolgálni kiszolgálna, csak kérdés, hogy hogyan. Egyébként mindenképpen most akarod megvenni ezt a gépet? Csak mert most jönnek az új CPU-k, NVidia terén az új GPU-k, és év végén, decemberben meg jönnek a Radeon 8000-res szériák, amik elvileg nagyon komolyak lesznek.
Persze h elég lesz csak a "csigagájtot" cseréld le Asus-ra vagy ASRock-ra. A tápot pedig FSP Aurum 600, vagy Seasonic-ra. És utána tökéletes lesz
Amugy erős gép
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!