Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a gép kiszolgálna pár...

Ez a gép kiszolgálna pár évig? (4-5)

Figyelt kérdés

Alaplap: GIGABYTE GA-990FXA-UD3

Processzor: AMD FX-8320 3.50GHz AM3+ BOX

Memória: CORSAIR 8GB Vengeance DDR3 1866MHz CL9 KIT

Videókártya: SAPPHIRE HD7970 3GB GDDR5 VAPOR-X PCIE

Merevlemez: WD 1TB Red IntelliPower 64MB SATA3

Ház: THERMALTAKE VN40006W2N Commander MS-I Snow Edition

Táp: FSP Raider 650

CPU hűtő: COOLERMASTER Hyper 212 EVO

Ezzel a géppel minden stimmel ? Tehát hogy nem kevés az az alaplap neki amit választottam meg hasonló dolgok érdekelnének .

2013. máj. 9. 07:34
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
0%

Azt meghiszem, hogy erős gép.

De én inkább FM2-re építenék már.

Amúgy ha belefér a házba, akkor bőven jó lesz.

Mire használnád?

2013. máj. 9. 08:21
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
fm2-re mégis mit építenél? az FM2 legerősebb procija nem bírná kihajtani ezt a kártyát... -.- amúgy jó konfig,alaplapnak még egy Asrock 970 Extreme 4 is elég lenne,de szerintem komolyabb házat vegyél,mert sok ház jobban megéri... Ajánlanám a Zalman Z9-et,de ha az árkategóriában szeretnél maradni,akkor inkább Cooler Master házakat nézegess... amúgy ez se rossz ház,csak nincs benne első venti és napos szenvedés beszerelni....
2013. máj. 9. 09:17
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Az első válasza totál hülyeség.

Nade, 4-5 év az rengeteg idő, és hát ezt így nem lehet megmondani. Gépnek gép maradna, csak nagyon elavulna. Amúgy tápnak jó az FSP Raider 650, de akkor én már inkább vennék SeaSonic m12 520-at(vagy 2 ezerért drágábban van 620).

CPU hűtőnek meg sokkal inkább vegyél egy Alpenfoehn Brockent. Hidd el, megéri ráadni azt a +4 ezret, főleg ha még tuningolni is szeretnéd a procit.

Nade, a 4-5 év rengeteg idő, és kiszolgálni kiszolgálna, csak kérdés, hogy hogyan. Egyébként mindenképpen most akarod megvenni ezt a gépet? Csak mert most jönnek az új CPU-k, NVidia terén az új GPU-k, és év végén, decemberben meg jönnek a Radeon 8000-res szériák, amik elvileg nagyon komolyak lesznek.

2013. máj. 9. 09:31
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Jó lesz, de a házat én is cserélnám z9-re vagy corsair 200/300r-re. Hűtőnek inkább brocken, jól mondják. Egy SSD is kéne egy ilyen gépbe főleg ilyen hosszú távra.
2013. máj. 9. 11:14
 5/22 A kérdező kommentje:
Egyenlőre még erre "sincsen" meg a pénz kéznél.. (bankban van a kiegészítő de amit tudok készpénzt azt össze szedem hogy ne kelljen sokat kivenni) De amúgy játékra és minimálisan videószerkesztésre használnám. Viszont a jövő vieókártyáira annyit tudok mondani hogy egyértelműen AMD-t vennék, semiképpen sem Nvidia-t.(most nehogy megkérdezzétek hogy miért könyörgöm:D) és mivel már írtam hogy egyenlőre erre lesz "keret" ez kifog egy darabig szolgálni..(ha 1 évnél tovább kiszolgál az bőven jó lenne mert utána sok pénz fog jönni az egy év alatt) Ez a ház nekem tökéletesen megfelel. A tápról is jókat olvastam(tudom az nem elég hogy utána nézek de majd kiderül úgy is) a Hütőn sokat gondolkoztam és van ismerősöm aki INTEL i7-et(már szinte mindenfélét és a legújabbról is majd megkérdezem) hűt azzal a hütővel és az ára is remeknek tünik ebből a szemszögből.
2013. máj. 9. 13:12
 6/22 anonim ***** válasza:
0%

Persze h elég lesz csak a "csigagájtot" cseréld le Asus-ra vagy ASRock-ra. A tápot pedig FSP Aurum 600, vagy Seasonic-ra. És utána tökéletes lesz

Amugy erős gép

2013. máj. 9. 13:54
 7/22 A kérdező kommentje:
Miért cseréljem le az alaplapot ? szeretnék indokot:) amúgy a táppal egyetértek mert a sima FSP-kről úgy hallottam hogy hangosak..:S
2013. máj. 9. 14:31
 8/22 anonim ***** válasza:
0%
gigabyte alaplapokkal sokszor befürödtem, főleg melegedés és memória kezelési problémák voltak, ezért nem ajánlom.
2013. máj. 9. 14:48
 9/22 A kérdező kommentje:
De nem ezzel az biztos:) barátaim többsége ilyet használ és semmi panaszt nem mondtask amikor rákérdeztem..lehet nem volt szerencséd..
2013. máj. 9. 15:04
 10/22 anonim ***** válasza:
0%
felőlem, akkor vegyél sz@rt :D
2013. máj. 9. 15:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!