AMD processzorok közül melyik a legfejlettebb és melyik processzor fog kijönni hamarosan? (foglalat számok) (bővebben lennt)
Sziasztok!
AMD FM2 AM3+ vagy nem is tudom hogy melyik a "legfejletebb".
Az Intelhez úgymond jobban értek.
Valaki felvilágosítana, hogy az AMD processzorokból melyik foglalatú a legfejletebb??? Azt tudom, hogy Intelnél a 2011, de a leg elterjedtebb az 1155-ös foglalatszámú a legelterjedtebb.
Sajnos AMD-ben nemvagyok otthon AMD-re szeretnék építkezni, mivel az AMD olcsobb mint az Intel. VALAKI VILÁGOSÍTSON FEL! Előre is KÖSZÖNÖM.
AM3+ és az FM2 processzorok a legújabbak.
AM3+ foglalatba most érkezett az FX6350,de az rossz vétel.
FX6300 és FX8320 amire megéri építkezni.
FM2-be a 750K a legerősebb hagyományos processzor,ráadásul szorzózármentes.
Az A10-5800K jelenleg a legerősebb APU ebben a foglalatban,viszont most fog érkezni a Richland sorozat új APU-kkal.
Hahahha
Milyen konfigba talán?
Mire?
Mennyiből?
#3 Most szórakozol?
Eleve azzal indítottál, hogy értesz az Intelhez, az AMD-hez meg nem, de te AMD-t akarsz.
Kapsz egy korrekt választ, erre jössz az AMD vs. Intellel.
Szerinted erre mit lehet lépni?
Meg amúgy is, mi az hogy 1155 i5? rengeteg van. ez olyan, mint hogy melyik benzines autót válasszam? az olcsót/keveset fogyasztó kocsit, vagy pedig a drágát, de a teljesítménye meg nagyon komoly.
Azért mondj valami konkrétumot, hogy hova is kerülne be ez a proci, meg mi lenne mellette, meg mennyid lenne rá.
Egyébként AMD terén a mostani lehető legerősebb proci, az a FX 8350, ami AM3+ foglalatú. Viszont nem éri meg, inkább egy 8320, ami ugyanaz mint a 8350, csak kisebb órajelen. Viszont azt te is megtudod emelni 2 kattintással.
Egyébként nem akarlak megbántani, de szerintem az Intel terén sem vagy nagyon ott.
De tényleg, amíg el nem mondod, hogy mennyid is van rá, addig csak a sötétben motoszkálunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!